Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG riscă o amendă uriașă din cauza lui Al-Khelaifi! Reacția UEFA după scandalul de la Madrid

Bianca Dumitru

Publicat 10/03/2022 la 13:06 GMT+2

La finalul partidei dintre Real Madrid și PSG, Nasser Al-Khelaifi a fost protagonistul unor scene violente, amenințându-l cu moartea pe un angajat al ibericilor. UEFA a reacționat și vrea să ia măsuri împotriva șefului parizienilor, iar clubul riscă să primească o amendă importantă.

Nasser al-Khelaïfi, Mauricio Pochettino y Leonardo Nascimento (PSG)

Credit imagine: Getty Images

PSG a fost eliminată din optimile Champions League de Real Madrid, care s-a impus în returul de pe teren propriu cu scorul de 3-1. În minutul 39, Mbappe a deschis scorul, parizienii conducând cu 2-0 la general. "Galacticii" au revenit în joc cu 30 de minute înainte de fluierul final.
Donnarumma, incomodat de Benzema, a trimis greșit o pasă către Hakimi, balonul ajungând la Vinicius, cel care i-a pasat francezului care a restabilit egalitatea. Ulterior, Benzema a mai reușit două goluri în doar două minute, asigurând calificarea echipei sale în sferturile de finală ale celei mai importante competiții intercluburi de pe continent.
Faza de la primul gol al celor de la Real Madrid i-a supărat oficialii lui PSG. Nasser Al-Khelaifi a fost extrem de nervos și nu și-a putut controla frustrarea, lovind tot ce i-a ieșit în cale pe drumul spre vestiar.
"Șeful lui PSG, Nasser Al Khelaifi, a ieșit din lojă țipând. A mers la vestiare pentru a căuta arbitrii, a lovit uși, scaune, iar toată scena a fost foarte neplăcută", au notat jurnaliștii de la Movistar Plus.
Cei de la COPE au anunțat că Al-Khelaifi "a agresat arbitrii" și că l-ar fi amenințat cu moartea pe un angajat al celor de la Real Madrid, care înregistra câteva imagini pentru un episod al serialului Inside Real Madrid.
Omul de afaceri ar fi fost surprins pe camera video și i-ar fi strigat bărbatului "Te omor!", potrivit jurnaliștilor de la El Partidazo de COPE, care au scris că directorul francezilor, Leonardo, i-ar fi cerut cameramanului ulterior să șteargă imaginile.
Citește și:

Reacția UEFA după izbucnirea lui Al-Khelaifi

După scenele violente de la Madrid, oficialii UEFA au declanșat o anchetă și au luat primele măsuri. Potrivit Mundo Deportivo, aceștia le-ar fi cerut ibericilor să le pună la dispoziție imaginile înregistrate la vestiare.
În plus, reprezentanții forului analizează raportul arbitrului Danny Makkelie, care a notat faptul că Nasser Al-Khelaifi și Leonardo au rupt un fanion și au încercat să pătrundă peste arbitri la vestiar, fiind nemulțumiți de unele dintre deciziile acestora.
"După partidă, președintele și directorul sportiv de la PSG au manifestat un comportament agresiv și au încercat să intre în vestiarul arbitrilor. Au blocat ușa și președintele, în mod deliberat, a lovit fanionul unuia dintre asistenți, rupându-l", a scris Makkelie.
Conform jurnaliștilor din Spania, pentru ieșirea nervoasă de pe Santiago Bernabeu, Al-Khelaifi riscă să fie suspendat cel puțin două meciuri pentru limbaj abuziv la adresa arbitrilor sau cel puțin 3 partide pentru insulte.
De asemenea, clubul Paris Saint-Germain riscă să fie sancționat cu o amendă substanțială.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo