Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Scene incredibile la Madrid! Șeful lui PSG l-a amenințat cu moartea pe un angajat al lui Real și a agresat arbitrii

Bianca Dumitru

Actualizat 10/03/2022 la 07:34 GMT+2

Real Madrid a eliminat-o din optimile Champions League pe PSG, învingând-o cu scorul de 3-1 pe teren propriu, după ce francezii câștigaseră la Paris cu 1-0. La finalul partidei de pe Santiago Bernabeu, Nasser Al-Khelaifi a fost protagonistul unor scene violente, amenințându-l cu moartea pe un angajat al ibericilor.

Leonardo și Nasser Al-Khelaifi (PSG)

Credit imagine: Twitter

PSG a fost eliminată din optimile Champions League de Real Madrid, care s-a impus în returul de pe teren propriu cu scorul de 3-1. În minutul 39, Mbappe a deschis scorul, parizienii conducând cu 2-0 la general.
"Galacticii" au revenit în joc cu 30 de minute înainte de fluierul final. Donnarumma, incomodat de Benzema, a trimis greșit o pasă către Hakimi, balonul ajungând la Vinicius, cel care i-a pasat francezului care a restabilit egalitatea. Ulterior, Benzema a mai reușit două goluri în doar două minute, asigurând calificarea echipei sale în sferturile de finală ale celei mai importante competiții intercluburi de pe continent.
Faza de la primul gol al celor de la Real Madrid i-a supărat oficialii lui PSG. Mauricio Pochettino a fost cel care a reclamat inițial faptul că arbitrii nu au dictat fault la intervenția lui Benzema asupra lui Donnarumma. La finalul partidei, antrenorul ar fi criticat dur decizia centralului Danny Makkelie.
"Ce rușine! A fost fault la Donnarumma. Nu e posibil să nu vorbim despre această greșeală grosolană. Nu este posibil ca așa ceva să se întâmple în 2022", a spus Pochettino, potrivit As.com.
"Nu e vorba de o greșeală, pentru că este un fault clar. Am văzut faza de 30-40 de ori, din toate unghiurile. Micile detalii contează, iar VAR nu a văzut un fault decisiv. Este un factor determinant, care a influențat starea echipelor și a stadionului. Am controlat jocul și ocaziile", a continuat tehnicianul pe un ton mai calm.
Citește și:

Al-Khelaifi, protagonistul unor scene violente după Real Madrid - PSG

În schimb, șeful parizienilor a fost mult mai nervos. Nasser Al-Khelaifi nu și-a putut controla frustrarea și a lovit tot ce i-a ieșit în cale pe drumul spre vestiar.
"Șeful lui PSG, Nasser Al Khelaifi, a ieșit din lojă țipând. A mers la vestiare pentru a căuta arbitrii, a lovit uși, scaune, iar toată scena a fost foarte neplăcută", au notat jurnaliștii de la Movistar Plus.
Cei de la COPE au anunțat că Al-Khelaifi "a agresat arbitrii și a fost nevoie de intervenția poliției". În plus, șeful lui PSG l-ar fi amenințat cu moartea pe un angajat al celor de la Real Madrid, care înregistra câteva imagini pentru un episod al serialului Inside Real Madrid.
Omul de afaceri ar fi fost surprins pe camera video și i-ar fi strigat bărbatului "Te omor!", potrivit jurnaliștilor de la El Partidazo de COPE, care au scris că, extrem de nervos, directorul francezilor, Leonardo, i-ar fi cerut cameramanului să șteargă imaginile.
Leonardo s-a arătat indignat după meci de eroarea de arbitraj de la primul gol al celor de la Real Madrid: "E fault la Donnarumma la faza primului gol. E clar, a fost o eroare. Nu căutăm scuze, trebuie să găsim soluții cât mai curând", a punctat directorul celor de la PSG pentru Canal+.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo