Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlo Ancelotti a intrat în istoria Champions League! Ce a realizat italianul după finala de la Paris

Alex Masgras

Publicat 29/05/2022 la 01:20 GMT+3

Real Madrid a cucerit pentru a 14-a oară trofeul UEFA Champions League, după victoria în fața lui Liverpool din finala de la Paris, scor 1-0. Carlo Ancelotti, antrenorul madrilenilor, a reușit să câștige trofeul pentru a patra oară, record în ceea ce privește antrenorii care au câștigat cea mai importantă competiție europeană.

Carlo Ancelotti

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid s-a impus sâmbătă seară în finala UEFA Champions League de la Paris. Echipa lui Carlo Ancelotti a învins-o pe Liverpool, scor 1-0. După victoria de pe Stade de France, Real Madrid a ajuns la al 14-lea trofeu în cea mai importantă competiție europeană.
Nu doar Real Madrid domină în ceea ce privește numărul de trofee. Dacă echipa de pe Santiago Bernabeu conduce detașat în clasamentul trofeelor, Carlo Ancelotti a devenit sâmbătă seară și antrenorul cu cele mai multe trofee în UEFA Champions League.
Pe Stade de France, antrenorul italian a cucerit pentru a patra oară cel mai râvnit trofeu european, devenind primul antrenor care reușește acest lucru. Până acum el a câștigat trofeul de două ori cu AC Milan (2002/03 și 2006/07) și de două ori cu Real Madrid (2013/14 și 2021/22).
Citește și:

Real Madrid, victorie cu 1-0 în fața lui Liverpool în finala UEFA Champions League

Real Madrid a câștigat cu 1-0 finala contra lui Liverpool de la Paris. Singurul gol al partidei a fost marcat de Vinicius Jr. în minutul 59.
În prima repriză, Liverpool a fost echipa care a avut inițiativa și a controlat jocul, prima apariție importantă a madrilenilor la poarta lui Alisson venind pe finalul primei reprize, atunci când golul lui Benzema a fost anulat din cauza unei poziții de offside care a ridicat multe semne de întrebare.
În ciuda încercării disperate a jucătorilor lui Jurgen Klopp de a restabili egalitatea, Real Madrid a reușit, cu Thibaut Courtois în prim-plan, să se opună ofensivei cormoranilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo