Real Madrid s-a impus sâmbătă seară în finala UEFA Champions League de la Paris. Echipa lui Carlo Ancelotti a învins-o pe Liverpool, scor 1-0. După victoria de pe Stade de France, Real Madrid a ajuns la al 14-lea trofeu în cea mai importantă competiție europeană.
Nu doar Real Madrid domină în ceea ce privește numărul de trofee. Dacă echipa de pe Santiago Bernabeu conduce detașat în clasamentul trofeelor, Carlo Ancelotti a devenit sâmbătă seară și antrenorul cu cele mai multe trofee în UEFA Champions League.
Pe Stade de France, antrenorul italian a cucerit pentru a patra oară cel mai râvnit trofeu european, devenind primul antrenor care reușește acest lucru. Până acum el a câștigat trofeul de două ori cu AC Milan (2002/03 și 2006/07) și de două ori cu Real Madrid (2013/14 și 2021/22).
Fotbal
Salah, felicitat de Klopp după prelungirea contractului cu Liverpool
IERI LA 06:03
Citește și:

Real Madrid, victorie cu 1-0 în fața lui Liverpool în finala UEFA Champions League

Real Madrid a câștigat cu 1-0 finala contra lui Liverpool de la Paris. Singurul gol al partidei a fost marcat de Vinicius Jr. în minutul 59.
În prima repriză, Liverpool a fost echipa care a avut inițiativa și a controlat jocul, prima apariție importantă a madrilenilor la poarta lui Alisson venind pe finalul primei reprize, atunci când golul lui Benzema a fost anulat din cauza unei poziții de offside care a ridicat multe semne de întrebare.
În ciuda încercării disperate a jucătorilor lui Jurgen Klopp de a restabili egalitatea, Real Madrid a reușit, cu Thibaut Courtois în prim-plan, să se opună ofensivei cormoranilor.
Premier League
Mo Salah a devenit cel mai bine plătit jucător din Premier League, dar e abia al 4-lea în lume
IERI LA 19:02
Fotbal
Mohamed Salah și-a prelungit contractul cu Liverpool! Egipteanul va avea un salariu uriaș
IERI LA 15:20