Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Este mai grav decât cu Barcelona". Presa din Franța a taxat dur eliminarea lui PSG

Alex Masgras

Publicat 10/03/2022 la 12:13 GMT+2

Presa din Franța a taxat dur eliminarea celor de la PSG, după partida de pe Santiago Bernabeu de miercuri seară. Real Madrid a obținut calificarea în a doua repriză a returului, după ce s-a văzut condusă cu 0-2 la general.

Neymar (l.) und Lionel Messi nach dem Achtelfinal-Rückspiel in Madrid

Credit imagine: Getty Images

Presa din Franța nu i-a menajat pe jucătorii lui PSG după eliminarea de miercuri seară din optimile UEFA Champions League. Cotată ca mare favorită la câștigarea trofeului, PSG a pierdut calificarea în sferturile de finală după o revenire incredibilă a celor de la Real Madrid.
În repriza a doua, Karim Benzema a marcat un hattrick, iar parcursul european al celor de la PSG s-a încheiat în mod prematur. L’Equipe, Le Parisien sau RMC nu au menajat prestația echipei lui Mauricio Pochettino și au taxat dur eliminarea parizienilor.
"Irațional" au titrat cei de la L’Equipe, după eliminarea lui PSG: "Finalistă în urmă cu doi ani, semifinalistă sezonul trecut, PSG este eliminată în optimile de finală în acest sezon. Este o dezamăgire uriașă pentru clubul care a avut un avantaj după partida tur. A dominat și a dictat ritmul, dar s-a prăbușit în repriza a doua, reamintind, într-o măsură mai mică, de alt dezastru spaniol, cel în fața Barcelonei (4-0, 1-6)".
Citește și:

Petit crede că eliminarea cu Real este mai gravă decât cea cu Barcelona

În 2017, PSG câștiga pe Parc des Princes cu 4-0 în fața Barcelonei, dar pierdea incredibil ce Camp Nou cu 1-6. Spre deosebire de cei de la L’Equipe, Emmanuel Petit, fostul campion mondial cu Franța în 1998, aflat în studioul celor de la RMC, consideră că această eliminare este mai gravă decât cea din 2017:
"Am văzut după ce a egalat Real Madrid. Totul s-a prăbușit foarte repede. Nu au mai avut aceleași puncte de referință și aceeași seninătate. Jucătorii au devenit disperați în câteva minute. Și vorbim de niște jucători cu experiență, cu personalitate.
Sunt nervos pentru că tot ce s-a întâmplat a fost o lipsă de profesionalism. Este mult mai grav decât ce s-a întâmplat cu Barcelona", a spus Petit.
"Și Parisul s-a scufundat", au titrat cei de la Le Parisien: "PSG s-a scufundat pe Bernabeu. Aceasta este povestea unui meci pe care l-a dominat timp de o oră, în care i-a oferit Realului o lecție de posesie, de conservare, până când totul s-a prăbușit din cauza unui singur om", au scris cei de la Le Parisien, care l-au criticat Donnarumma pentru gafa monumentală de la primul gol al lui Benzema, această gafă fiind cea care a readus-o la viață pe echipa lui Carlo Ancelotti.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo