Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Imagini uluitoare din afara arenei lui Real Madrid! Ce au pățit fanii care au plecat la 0-1 cu City

Nicu Savin

Actualizat 05/05/2022 la 12:51 GMT+3

Fanii lui Real Madrid au trecut de la agonie la extax în finalul partidei cu Manchester City, din semifinalele Champions League. Mulți dintre ei au părăsit stadionul la 0-1 și nu au mai fost primiți înapoi, astfel că au urmărit finalul nebun al meciului pe telefoane și tablete, în jurul arenei Santiago Bernabeu.

Fanii lui Real Madrid au trăit momente unice în meciul cu Manchester City, din semifinalele Champions League

Credit imagine: Eurosport

Real Madrid a reușit o "remontada" istorică cu Manchester City, obținând o calificare la care nimeni nu mai spera și care cu greu poate fi explicată. Entuziasmul a fost mare în rândul fanilor madrileni înainte de meci, dar după ce City a deschis scorul în minutul 73, mulți dintre aceștia au părăsit stadionul, fiind convinși că aventura europeană a echipei favorite s-a terminat.
Când Rodrygo a marcat golul de 1-1, mulți suporteri au vrut să se întoarcă din drum, dar politica clubului nu permite revenirea pe arenă odată ce aceasta a fost părăsită într-un meci.
Citește și:

Mulți fani ai Real Madrid au urmărit finalul meciului cu City pe telefoane și tablete, în afara stadionului Santiago Bernabeu

Nici bine nu au apucat fanii Realului să se certe cu oamenii de ordine, că stadionul a erupt. Rodrygo marcase pentru 2-1 și meciul urma să intre în prelungiri. În jurul arenei s-a declanșat o adevărată nebunie, chiar dacă suporterii respectivi vor regreta toată viața că au plecat mai devreme de pe stadion.
Deși erau în afara arenei, suporterii Realului nu au mai plecat acasă, ci au rămas în proximitate și au urmărit prelungirile pe telefoane și tablete, oferind scene care vor rămâne în istorie. Benzema a marcat golul calificării în prima repriză de prelungiri, iar Realul va juca pentru a 17-a oară în finala Champions League.
După ultimul fluier al arbitrului, fiesta s-a declanșat pe străzile din Madrid și cu siguranță fanii au petrecut până în zori o calificare la care nici cei mai înfocați dintre ei nu mai sperau la un moment dat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo