Real Madrid a reușit o "remontada" istorică cu Manchester City, obținând o calificare la care nimeni nu mai spera și care cu greu poate fi explicată. Entuziasmul a fost mare în rândul fanilor madrileni înainte de meci, dar după ce City a deschis scorul în minutul 73, mulți dintre aceștia au părăsit stadionul, fiind convinși că aventura europeană a echipei favorite s-a terminat.
Când Rodrygo a marcat golul de 1-1, mulți suporteri au vrut să se întoarcă din drum, dar politica clubului nu permite revenirea pe arenă odată ce aceasta a fost părăsită într-un meci.
Premier League
Moment istoric. Guardiola i-a transmis unui jucător al lui City că e liber să își caute echipă
ACUM 7 ORE
Citește și:

Mulți fani ai Real Madrid au urmărit finalul meciului cu City pe telefoane și tablete, în afara stadionului Santiago Bernabeu

Nici bine nu au apucat fanii Realului să se certe cu oamenii de ordine, că stadionul a erupt. Rodrygo marcase pentru 2-1 și meciul urma să intre în prelungiri. În jurul arenei s-a declanșat o adevărată nebunie, chiar dacă suporterii respectivi vor regreta toată viața că au plecat mai devreme de pe stadion.
Deși erau în afara arenei, suporterii Realului nu au mai plecat acasă, ci au rămas în proximitate și au urmărit prelungirile pe telefoane și tablete, oferind scene care vor rămâne în istorie. Benzema a marcat golul calificării în prima repriză de prelungiri, iar Realul va juca pentru a 17-a oară în finala Champions League.
După ultimul fluier al arbitrului, fiesta s-a declanșat pe străzile din Madrid și cu siguranță fanii au petrecut până în zori o calificare la care nici cei mai înfocați dintre ei nu mai sperau la un moment dat.
Liga
Gareth Bale pleacă de la Real și e la un pas de retragere! Anunțul de ultim moment al agentului său
ACUM 19 ORE
Liga
Marca anunță că Mbappe a bătut palma cu Real Madrid! "Au încheiat acordul săptămâna trecută"
IERI LA 11:14