Real Madrid a câștigat cu scorul de 1-0 meciul din finala Champions League, contra lui Liverpool. Singurul gol al partidei disputate la Paris a fost marcat de Vinicius Jr., în minutul 59.
În prima repriză, Liverpool a fost echipa care a avut inițiativa și a controlat jocul, prima apariție importantă a madrilenilor la poarta lui Alisson venind pe finalul primei reprize, atunci când golul lui Benzema a fost anulat din cauza unei poziții de offside care a ridicat multe semne de întrebare.
În ciuda încercării disperate a jucătorilor lui Jurgen Klopp de a restabili egalitatea, Real Madrid a reușit, cu Thibaut Courtois în prim-plan, să se opună ofensivei "cormoranilor".
Fotbal
Salah, felicitat de Klopp după prelungirea contractului cu Liverpool
02/07/2022 LA 06:03
La finalul partidei, Jurgen Klopp a comentat evoluția jucătorilor săi și a dezvăluit ce și-ar fi dorit să vadă de la aceștia în repriza secundă.
Citește și:

"Rezervați hotelul pentru finala de anul viitor!"

Antrenorul lui Liverpool a vorbit despre care este atmosfera în vestiarul echipei sale și a promis că vicecampioana Angliei va reveni mai puternică în următorul sezon, arătându-se convins că va juca și în următoarea finală a celei mai importante competiții intercluburi de pe continent.
"În vestiar nimeni nu simte că a fost un sezon grozav în acest moment. Poate avem nevoie de câteva ore pentru asta. Am făcut un joc bun, nu un joc perfect. Nu cred că este posibil să faci un joc perfect împotriva unui adversar pus la punct cu o formație profundă.
Am avut multe lovituri, dar nu cele mai clare. Courtois a reușit două intervenții de top. Am primit un gol din aruncare de la margine. Valverde a vrut să tragă, Vinicius a fost acolo și atât.
Băieții au încercat totul, mai ales la 1-0, atunci am jucat așa cum am fi vrut să jucăm înainte. Am vrut să fim mai curajoși în repriza secundă. Asta este ce le-am spus la pauză. Am jucat în jurul lor. Ar fi trebuit să jucăm mai mult în formație decât în ​​jurul lor.
Se simte diferit (n.r. când nu câștigi). Nu e rău să fii finalist. Este un fel de succes, dar nu succesul pe care vrei să-l ai. Am un sentiment puternic că vom ajunge aici din nou. Băieții sunt foarte competitivi. Fac o echipă remarcabilă împreună. Vom avea un grup remarcabil sezonul viitor.
Unde e finala anul viitor? La Istanbul? Rezervați hotelul", a spus Jurgen Klopp pentru BT Sport.
Liverpool a rămas, la finalul sezonului 2021/22, cu cele două cupe cucerite în plan intern, Cupa Ligii Angliei și FA Cup, în ultima etapă din Premier League ratând șansa de a câștiga un nou titlu de campioană a Angliei, fiind la un singur punct în spatele celor de la Manchester City.
Premier League
Klopp, discurs fabulos despre plecarea lui Mane la Bayern! Germanul, reverență în fața fostului elev
22/06/2022 LA 13:18
Premier League
Klopp, gata de cel mai scump transfer din istoria lui Liverpool! Germanul pariază pe un vârf de top
08/06/2022 LA 08:44