Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Meciul Atalanta – Villarreal, amânat pentru joi în Champions League! Imagini incredibile de la Bergamo

Irina Aldea

Publicat 08/12/2021 la 22:32 GMT+2

Meciul Atalanta – Villarreal a fost amânat pentru joi seară, la o oră care va fi cunoscută în scurt timp, din cauza ninsorii abundente de la Bergamo. Partida conta pentru ultima etapă din faza grupelor UEFA Champions League.

Meciul Atalanta – Villarreal, amânat pentru joi în Champions League

Credit imagine: Getty Images

Partida dintre Atalanta și Villarreal, din grupa F a UEFA Champions League, a fost amânată pentru joi seară, din cauza ninsorii abundente de la Bergamo. Meciul trebuia să înceapă în această seară de la ora 22, dar a fost inițial amânată pentru câteva zeci de minute. Organizatorii au fost nevoiți să amâne duelul pentru mâine seară din cauza condițiilor meteorologice atât de dificile.
Gazonul de pe stadionul din Bergamo a fost acoperit de un strat gros de zăpadă, iar partida nu putea avea loc în această seară. Suprafața de joc nu a putut fi curățată în timp util, asta pentru că ninsoarea continua să le facă italienilor mari probleme. După aproximativ 20 de minute, arbitrii au luat decizia de a amâna meciul cu o zi.

Meciul Atalanta – Villarreal, amânat pentru joi în Champions League din cauza ninsorii

În cadrul grupei F din UEFA Champions League, situația încă nu este clară. Manchester United este calificată deja, în timp ce Young Boys este eliminată. Următoarea echipă calificată se va decide chiar în meciul Atalanta - Villarreal. Câștigătoarea va merge în faza optimilor, iar Villarreal poate obține calificarea și cu o remiză, aflându-se acum pe poziția secundă, cu 7 puncte, în timp ce Atalanta are 6 puncte și are nevoie de cele 3 puncte pentru a înainta.
  • 1. Manchester United 10 puncte
  • 2. Villarreal 7 puncte
  • 3. Atalanta 6 puncte
  • 4. Young Boys 4 puncte
Meciul Atalanta – Villarreal, amânat pentru joi în Champions League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo