Într-o seară în care toți ochii au fost îndreptați înspre Paris, la meciul PSG - Manchester City, Sheriff Tiraspol a reușit prima mare surpriză în această ediție de Champions League, reușind să câștige la Madrid, împotriva Realului. Yakhshiboev a deschis scorul în minutul 25, iar gruparea din Transnistria și-apăstrat avantajul până la pauză.
Eforturile ofensive ale Realului au fost răsplătite în minutul 65, când Benzema a egalat dintr-un penalty scos de Vinicius. Francezul a ajuns astfel la 72 de goluri marcate în Champions League, devenind al 4-lea marcator din istoria competiției, depășdin-ul pe Raul (71 de goluri).
La Liga
Cel mai bun fundaș de la Mondial, sfătuit de omul care l-a lansat să se transfere la Real Madrid
ACUM 15 ORE
De asemenea, Benzema a devenit primul jucător din istorie care marchează în 17 sezoane consecutive în cea mai importantă competiție intercluburi. Nu a rămas însă și singurul, deoarece Lionel Messi a marcat primul său gol pentru PSG, fiind și el la al 17-lea sezon cu gol marcat în Champions League.
Madrilenii au continuat să atace, dar nu au mai găsit drumul spre gol și meciul părea că se îndreaptă către un rezultat de egalitate. Dar asta doar până în minutul 90, când luxemburghezul Sebastien Thill a prin șutul carierei și l-a învins pe Courtois cu un voleu superb de la marginea careului, care s-a oprit în vinclu.
Citește și:

Casemiro, frustrat la finalul partidei

Așadar, Realul a suferit o înfrângere incredibilă pe Bernabeu, în fața unei echipe care se află la debutul în Champions League, dar care are punctaj maxim după 2 etape.
La final, supărarea a fost mare în tabăra madrilenă, un astfel de eșec fiind foarte greu de digerat, mai ales că este primul al acestui sezon, în care a Realul a mers impecabil până în această seară.
"Este fotbal, au tras de două ori pe poartă și au înscris două goluri. Noi am avut douăzeci de șuturi. Trebuia să fim mai atent, dar există modalități diferite de a pierde un joc. Am făcut o treabă bună, portarul lor a avut multe intervenții salvatoare. Trebuie să-i felicităm. Am început bine, am controlat jocul în orice moment, am avut destule șanse să înscriem mai multe goluri. Anul acesta am jucat prost uneori și am câștigat, dar de data asta am fost mai buni. Dar dacă nu marchezi acest lucru se poate întâmpla. Cererea la acest club este mare, dar suntem pe primul loc și ne putem califica mai departe în Liga Campionilor, dar acest drum este foarte lung. Nu contează cum începe, ci cum se termină", a spus Casemiro, citat de as.com.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
La Liga
Real Madrid a perfectat transferul lui Endrick! Brazilianul, cel mai scump tânăr U20 din istorie
IERI LA 16:07
Ligue 1
PSG, oferte în valoare de 93 milioane de euro refuzate! Puștiul minune, spre Real Madrid
07/12/2022 LA 11:50