Real Madrid a cucerit pentru a 14-a oară trofeul UEFA Champions League, după victoria cu 1-0 din finala de la Paris, cu Liverpool. Într-o partidă în care Liverpool a avut inițiativa, Real Madrid a fost mult mai pragmatică, iar golul lui Vinicius din minutul 59 a adus un nou trofeu pe Santiago Bernabeu.
Michael Owen, jucător care a evoluat atât la Liverpool, cât și la Real Madrid, crede că rezultatul finalei de la Paris nu este corect, iar echipa lui Jurgen Klopp rămâne cea mai bună echipă din Europa:
"Nu cred că au schimbat prea multe în modul în care au abordat partida. Uneori se întâmplă în fotbal să nu îți iasă. Cred în continuare că ei sunt cea mai bună echipă din Europa, chiar cred asta. În alte seri, Liverpool și-ar fi pus numele pe trofeu.
Premier League
Mo Salah a devenit cel mai bine plătit jucător din Premier League, dar e abia al 4-lea în lume
ACUM 4 ORE
Cred în continuare că este cea mai de temut echipă a Europei. Nu au câștigat cele mai importante trofee ale sezonului pentru a arăta asta, acesta este cel mai greu lucru de digerat", a declarat la BT Sport Michael Owen.
Citește și:

Rio Ferdinand nu consideră că Liverpool este cea mai bună echipă din Europa

Rio Ferdinand, prezent și el la discuția de la finalul ultimului act din Champions League, nu a fost de acord cu Michael Owen. Fostul fundaș al celor de la Manchester United crede că declarația lui Owen este lipsită de respect față de Real Madrid și că echipa care vrea să fie considerată cea mai bună din Europa trebuie să câștige cele mai importante trofee:
"Cum poți spune că sunt cea mai bună echipă din Europa? Au pierdut campionatul și finala Champions League. Trebuie să câștigi cele mai importante trofee pentru a fi considerată cea mai bună echipă. Sunt o echipă formidabilă, au intensitate, constanță, au jucat fiecare meci din acest sezon, dar trebuie să câștigi trofee pentru a fi cea mai bună.
Cred că dacă spui asta este lipsă de respect față de o echipă precum Real Madrid care a făcut ce a făcut cu cele mai bune echipe din Europa. Au bătut cele mai bune echipe ale noastre (Liverpool, Manchester City și Chelsea) și au pus mâna pe trofeu.
Liverpool nu a câștigat Premier League. Dacă ar fi câștigat campionatul, puteam înțelege de ce e un argument bun, dar nu au făcut-o și nici nu au câștigat acum. Nu cred că pot fi în această discuție", a spus Rio Ferdinand.
Fotbal
Mohamed Salah și-a prelungit contractul cu Liverpool! Egipteanul va avea un salariu uriaș
ACUM 8 ORE
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
ACUM 14 ORE