Sadio Mane, mesaj de adio? Ce a spus senegalezul după finala Champions League

Alex Masgras

Publicat 29/05/2022 la 14:16 GMT+3

Liverpool a pierdut finala UEFA Champions League în fața celor de la Real Madrid, scor 0-1. Sadio Mane, cel care a avut una dintre cele mai mari ocazii ale "cormoranilor" în finala de la Paris, a transmis un mesaj care i-a pus pe gânduri pe fanii lui Liverpool.

Sadio Mane of Liverpool in action during the UEFA Champions League Round Of Sixteen Leg Two match between Liverpool FC and FC Internazionale at Anfield on March 8, 2022 in Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a cucerit pentru a 14-a oară trofeul UEFA Champions League, după ce a învins-o pe Liverpool cu 1-0 în finala de la Paris. Contrar cursului jocului, echipa lui Carlo Ancelotti s-a impus, grație golului marcat de Vinicius în minutul 59.
Liverpool a fost echipa mai periculoasă pe Stade de France, dar băieții lui Jurgen Klopp nu au reușit să îl învingă pe Thibaut Courtois.
Cel mai aproape de acest lucru a fost Sadio Mane. Senegalezul a avut o șansă uriașă în minutul 21, dar șutul acestuia a fost deviat în bară de portarul belgian. În cele din urmă, Liverpool nu a găsit golul egalizator, iar madrilenii au început sărbătoarea.
Citește și:

Sadio Mane, după finala Champions League: "Vă doresc tot binele din lume"

După finala de la Paris, cel care a avut cea mai mare ocazie a "cormoranilor" seara trecută a avut un mesaj care i-a pus pe gânduri pe fanii lui Liverpool. În ultimele săptămâni s-a vorbit tot mai mult despre o plecare a senegalezului de pe Anfield, una dintre posibilele destinații ale acestuia fiind Bayern Munchen.
În urmă cu câteva săptămâni, agentul lui Sadio Mane s-a întâlnit cu Hasan Salihamidzic, directorul sportiv al bavarezilor, discutând despre o eventuală mutare a senegalezului pe Allianz Arena. Contractul lui Mane cu Liverpool expiră în iunie 2023.
"Fanii au fost incredibili, vreau să le mulțumesc pentru tot ce au făcut. Pentru ei, pentru antrenor și pentru coechipierii mei: vă doresc tot binele din lume", a spus Sadio Mane, potrivit Marca.
Cu câteva zile înainte de finala UEFA Champions League, Sadio Mane a anunțat că va vorbi despre viitorul său după ultimul act de la Paris.
Sadio Mane a ajuns la Liverpool în vara anului 2016, de la Southampton. La vremea respectivă, "cormoranii" au plătit 41,2 milioane de euro pentru senegalezul care a marcat 120 de goluri în 269 de partide în tricoul echipei antrenate de Jurgen Klopp.
80 de milioane de euro este cota de piață a lui Sadio Mane, potrivit transfermarkt.com.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo