Într-un meci vital pentru Barcelona în UEFA Champions League, Thomas Muller a deschis scorul la Munchen, în minutul 34, înscriind cu capul din fața porții. Deși părea că unul din fotbaliștii lui Xavi a respins de pe linia porții, Hațegan a fluierat și a dictat gol pentru gazde. În urma acelei reușite, Muller a stabilit un record fabulos.
Atacantul german al lui Bayern Munchen a devenit în această seară doar al 8-lea fotbalist din istoria competiției care înscrie cel puțin 50 de goluri. Ceilalți 7 sunt Cristiano Ronaldo, Messi, Lewandowski, Raul, Benzema, van Nistelrooy și Henry. În plus, se pare că Barcelona este victima preferată a germanului, asta pentru că 8 dintre reușite au fost în poarta catalanilor. Muller este de altfel fotbalistul care a înscris cele mai multe goluri în poarta Barcelonei în UEFA Champions League.
Fotbal
El e jucătorul care a făcut-o pe Germania campioană europeană U21! Anglia produce, nemții profită
07/06/2021 LA 08:00

Barcelona, "condamnată" la victorie cu Bayern Munchen în UEFA Champions League

Catalanii sunt obligați să câștige în Bavaria pentru a nu depinde de rezultatul meciului Benfica - Dinamo Kiev. Acum, la scorul de la Munchen, misiunea este aproape imposibilă. Dacă lusitanii înving echipa lui Mircea Lucescu, rezultat destul de plauzibil, iar Barcelona nu câștigă la Munchen, gruparea blaugrana va rata optimile de finală din cea mai importantă competiție intercluburi pentru prima dată în ultimii 18 ani.
Forma echipei lui Xavi nu este deloc una strălucită, dar Bayern are câțiva absenți importanți. În plus, gazdele nu au parte de susținerea fanilor, meciul jucându-se fără spectatori din cauza restricților din Bavaria. Deși meciul nu are nicio miză pentru campioana Germaniei, Julian Nagelsmann a ținut să precizeze că va folosi cea mai bună echipă pe care o va avea la dispoziție, transmițându-le celor de la Benfica faptul că formația sa va da totul pentru un rezultat pozitiv.
Fotbal
Sărbatoarea revenirii veteranilor Müller și Hummels în naționala Germaniei, stricată de Poulsen
03/06/2021 LA 08:45
Transfers
Thomas Muller, nevoit să-și caute altă echipă. Unde poate să ajungă atacantul lui Bayern Munchen
29/01/2020 LA 10:38