Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Thomas Muller, record fabulos în UEFA Champions League! Barcelona, "victima" preferată a germanului

Irina Aldea

Actualizat 08/12/2021 la 23:08 GMT+2

Thomas Muller a deschis în această seară scorul pe Allianz Arena în meciul din UEFA Champions League cu Barcelona și a stabilit un record fabulos.

Thomas Muller

Credit imagine: Getty Images

Într-un meci vital pentru Barcelona în UEFA Champions League, Thomas Muller a deschis scorul la Munchen, în minutul 34, înscriind cu capul din fața porții. Deși părea că unul din fotbaliștii lui Xavi a respins de pe linia porții, Hațegan a fluierat și a dictat gol pentru gazde. În urma acelei reușite, Muller a stabilit un record fabulos.
Atacantul german al lui Bayern Munchen a devenit în această seară doar al 8-lea fotbalist din istoria competiției care înscrie cel puțin 50 de goluri. Ceilalți 7 sunt Cristiano Ronaldo, Messi, Lewandowski, Raul, Benzema, van Nistelrooy și Henry. În plus, se pare că Barcelona este victima preferată a germanului, asta pentru că 8 dintre reușite au fost în poarta catalanilor. Muller este de altfel fotbalistul care a înscris cele mai multe goluri în poarta Barcelonei în UEFA Champions League.

Barcelona, "condamnată" la victorie cu Bayern Munchen în UEFA Champions League

Catalanii sunt obligați să câștige în Bavaria pentru a nu depinde de rezultatul meciului Benfica - Dinamo Kiev. Acum, la scorul de la Munchen, misiunea este aproape imposibilă. Dacă lusitanii înving echipa lui Mircea Lucescu, rezultat destul de plauzibil, iar Barcelona nu câștigă la Munchen, gruparea blaugrana va rata optimile de finală din cea mai importantă competiție intercluburi pentru prima dată în ultimii 18 ani.
Forma echipei lui Xavi nu este deloc una strălucită, dar Bayern are câțiva absenți importanți. În plus, gazdele nu au parte de susținerea fanilor, meciul jucându-se fără spectatori din cauza restricților din Bavaria. Deși meciul nu are nicio miză pentru campioana Germaniei, Julian Nagelsmann a ținut să precizeze că va folosi cea mai bună echipă pe care o va avea la dispoziție, transmițându-le celor de la Benfica faptul că formația sa va da totul pentru un rezultat pozitiv.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo