Real Madrid a cucerit weekend-ul trecut pentru a 14-a oară trofeul UEFA Champions League. Echipa lui Carlos Ancelotti a câștigat cu 1-0 finala cu Liverpool de la Paris, iar madrilenii au dat startul petrecerii imediat după fluierul final.
Nu toată lumea a fost însă cu zâmbetul pe buze după ultimul act de la Paris. Imediat după încheierea finalei, Toni Kroos a acordat un interviu pentru o televiziune din Germania, chiar pe teren, dar întrebările reporterului l-au deranjat pe mijlocașul german.
Întrebat dacă a fost surprins de faptul că Liverpool a dominat partida, Kroos a răspuns: "Ai avut 90 de minute și ai venit cu două întrebări foarte proaste", după care a plecat.
Fotbal
Salah, felicitat de Klopp după prelungirea contractului cu Liverpool
IERI LA 06:03
Citește și:

Toni Kroos a dezvăluit ce l-a enervat după finala Champions Leauge

La câteva zile după finala UEFA Champions League, Toni Kroos a vorbit despre momentul de pe gazon în podcastul pe care îl realizează alături de fratele său, Felix. Nemulțumirile germanului au fost legate de modul în care reporterul a pus respectiva întrebare, fiind de părere că acesta voia să audă de la mijlocașul lui Real faptul că echipa lui Ancelotti nu merita să câștige partida:
"Puteai să mă întrebi cum am văzut partida și nu aș fi spus că i-am ținut cu spatele la zid din primul până în ultimul minut. Sunt primul care va spune că a fost un meci echilibrat și că Liverpool a avut, probabil, mai multe ocazii.
Dar am câștigat meciul, așa cum am făcut-o de atâtea ori în ultimele luni. În schimb, voia să audă de la mine că am câștigat nedrept. Nu dau doi bani pe asta într-o finală, trebuie doar să o câștigi", a spus Toni Kroos.
"În acel moment eram nervos. Eram nervos pe el. Bineînțeles, a trebuit să trecem prin două sau trei momente în care au pus presiune pe noi, i-am spus și lui când a pus întrebarea. Dar este normal. La ce se așteaptă? Să o dominăm pe Liverpool timp de 90 de minute? Sunt o echipă de clasă mondială. A trebuit să îi învingem și asta am făcut", a mai spus mijlocașul lui Real Madrid.
Premier League
Mo Salah a devenit cel mai bine plătit jucător din Premier League, dar e abia al 4-lea în lume
01/07/2022 LA 19:02
Fotbal
Mohamed Salah și-a prelungit contractul cu Liverpool! Egipteanul va avea un salariu uriaș
01/07/2022 LA 15:20