Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Toni Kroos a dezvăluit de ce s-a enervat după finala Champions League: "Nu dau doi bani pe asta într-o finală"

Alex Masgras

Actualizat 01/06/2022 la 13:22 GMT+3

Toni Kroos a avut o ieșire nervoasă după finala Champions League, câștigată de Real Madrid în fața celor de la Liverpool, scor 1-0. Germanul a fost întrebat de un reporter dacă a fost surprins de faptul că englezii au dominat partida, lucru care l-a deranjat foarte tare pe acesta. La câteva zile după finala de la Paris, Kroos a dezvăluit ce l-a deranjat sâmbătă seară.

Toni Kroos brach nach dem gewonnenen Champions-League-Finale das "ZDF"-Interview ab. Dafür wird er nun von Reporter Nils Kaben kritsiert

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a cucerit weekend-ul trecut pentru a 14-a oară trofeul UEFA Champions League. Echipa lui Carlos Ancelotti a câștigat cu 1-0 finala cu Liverpool de la Paris, iar madrilenii au dat startul petrecerii imediat după fluierul final.
Nu toată lumea a fost însă cu zâmbetul pe buze după ultimul act de la Paris. Imediat după încheierea finalei, Toni Kroos a acordat un interviu pentru o televiziune din Germania, chiar pe teren, dar întrebările reporterului l-au deranjat pe mijlocașul german.
Întrebat dacă a fost surprins de faptul că Liverpool a dominat partida, Kroos a răspuns: "Ai avut 90 de minute și ai venit cu două întrebări foarte proaste", după care a plecat.
Citește și:

Toni Kroos a dezvăluit ce l-a enervat după finala Champions Leauge

La câteva zile după finala UEFA Champions League, Toni Kroos a vorbit despre momentul de pe gazon în podcastul pe care îl realizează alături de fratele său, Felix. Nemulțumirile germanului au fost legate de modul în care reporterul a pus respectiva întrebare, fiind de părere că acesta voia să audă de la mijlocașul lui Real faptul că echipa lui Ancelotti nu merita să câștige partida:
"Puteai să mă întrebi cum am văzut partida și nu aș fi spus că i-am ținut cu spatele la zid din primul până în ultimul minut. Sunt primul care va spune că a fost un meci echilibrat și că Liverpool a avut, probabil, mai multe ocazii.
Dar am câștigat meciul, așa cum am făcut-o de atâtea ori în ultimele luni. În schimb, voia să audă de la mine că am câștigat nedrept. Nu dau doi bani pe asta într-o finală, trebuie doar să o câștigi", a spus Toni Kroos.
"În acel moment eram nervos. Eram nervos pe el. Bineînțeles, a trebuit să trecem prin două sau trei momente în care au pus presiune pe noi, i-am spus și lui când a pus întrebarea. Dar este normal. La ce se așteaptă? Să o dominăm pe Liverpool timp de 90 de minute? Sunt o echipă de clasă mondială. A trebuit să îi învingem și asta am făcut", a mai spus mijlocașul lui Real Madrid.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo