Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ancelotti a vorbit cu Klopp despre penalty-ul primit de City cu Leipzig! Concluzia clară a celor doi

Nicu Savin

Publicat 16/03/2023 la 01:15 GMT+2

Carlo Ancelotti a dus-o din nou pe Real Madrid în sferturile de finală ale Champions League și speră în continuare că poate cuceri al doilea trofeu consecutiv. La finalul partidei, italianul a fost extrem de încântat de performanța echipei sale și a dezvăluit și ce a discutat cu Jurgen Klopp. Surprinzător, cei doi au vorbit despre meciul dintre City și Leipzig de aseară.

Jurgen Klopp și Carlo Ancelotti

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid nu a lăsat loc de surprize în returul cu Liverpool din optimile Champions League. După ce s-a impus cu 5-2 pe Anfield, echipa lui Ancelotti a câștigat și pe Bernabeu, scor 1-0, avansând în faza sferturilor de finală. Este pentru al 3-lea an la rând când visul lui Liverpool de a cuceri trofeul este curmat de Real Madrid, aici incluzându-se și finala din stagiunea trecută.
Realul a jucat aproape fără greșeală la meciul retur, iar Carlo Ancelotti nu putea fi decât un antrenor mulțumit. Italianul a subliniat că echipa sa a fost solidă și nu s-a apărat, așa cum ar fi insinuat avantajul din meciul tur.
"Cred că am jucat și ne-am descurcat bine. Nu ne-am apărat cu fundașii foarte jos și am încercat să manevrăm bine mingea. Am avut ocazii și am fost solizi în spate. A fost meciul pe care ne-am dorit. Nu am remarcat pe nimeni personal, dar mi-a plăcut echipa. Aveam 3 goluri avans și totuși am continuat să atacăm. Am jucat bine în fiecare minut. Întotdeauna am fost concentrați. Am jucat fără să riscăm... E bine, suntem fericiți", a spus Ancelotti, citat de AS.com.

Ancelotti și Klopp au discutat despre penalty-ul care a rupt echilibrul al City - Leipzig

Întrebat de jurnaliști ce a discutat cu Jurgen Klopp înainte de meci, Ancelotti nu s-a ferit să spună că subiectul a fost legat de duelul dintre Manchester City și RB Leipzig. Echipa lui Guardiola s-a impus cu 7-0, dar echilibrul s-a rupt printr-un penalty discutabil primit de englezi, care în opinia lui Ancelotti și Klopp nu trebuia acordat.
"Am vorbit mai multe lucruri, am vorbit despre penalty-ul de ieri, care a fost o nebunie, într-adevăr, penalty-ul împotriva celor de la Leipzig. Am fost de acord că nu a fost henț. Fiți atenți cu asta pentru că acesta nu este fotbal, să primești un penalty ca acesta în Liga Campionilor. .. Nu cred că a observat nimeni, nici măcar Guardiola nu observase că au dat acel penalty", a spus Ancelotti.
În final, Ancelotti a fost întrebat dacă și-ar dori să înfrunte în continuare AC Milan, formație cu care a scris istorie în trecut. Răspunsul italianului a fost unul savuros: "Vreau Milanul în finală, nu în sferturi"!
Real Madrid își va afla vineri adversara din sferturile Champions League, dar echipa lui Ancelotti se concentrează deja pe marele derby cu Barcelona de duminică. O victorie pe Camp Nou este obligatorie pentru "los blancos" pentru a mai spera că pot să-și apere titlul în La Liga.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo