Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Antrenorul unei echipe eliminate din Champions League recunoaște că poate fi demis oricând!"S-ar putea să fiu concediat"

Dani Morar

Actualizat 09/03/2023 la 10:21 GMT+2

Antonio Conte recunoaște că se așteaptă să fie demis în orice moment după eliminarea lui Tottenham din optimile Champions League. Antrenorul italian este conștient că nu va putea aduce un trofeu în vitrina clubului în acest sezon, dar se scuză, spunând că echipa se află într-un proces de reconstrucție.

Tottenham's Harry Kane (L) with AC Milan's Rade Krunic

Credit imagine: Getty Images

Antonio Conte suferă după eliminarea lui Tottenham din optimile Champions League și este conștient că poate fi demis în orice moment de către conducere. Antrenorul englezilor spune că echipa se află într-un proces de reconstrucție și nu va putea câștiga niciun trofeu în acest sezon.
El nu știe dacă va mai continua pe banca lui Tottenham din vară, atunci când îi expiră contractul, dar se așteptă să fie demis chiar mai repede. Echipa este în pericol de a rata și top 4 în Premier League, iar fanii sunt din ce în ce mai nemulțumiți.
"Mă aflu sub contract cu Tottenham, dar vom decide la finalul sezonului alături de cei din club. Contractul meu expiră în iunie, așa că vom vedea. S-ar putea să fiu concediat chiar înainte de finalul sezonului.
Probabil că așteptările erau mai mari, iar ei sunt dezamăgiți? Ce mai contează dacă antrenorul a depus o muncă dificilă și a încercat să ridice ștacheta. Anul acesta ne-am străduit să ridicăm nivelul.
Îmi pare rău pentru fani deoarece nu am putut obține victoria. Este important să știm și să sperăm că într-o zi vom câștiga un trofeu. Trebuie să construim și să avem răbdare. Îi înțeleg pe fani că nu mai au răbdare pentru că Tottenham nu a câștigat nimic de mult timp, dar pot să le promit că o să muncim și o să continuăm să devenim mai buni.
În acest moment nu avem o fundație solidă a construcției pentru a fi destul de competitivi, pentru a câștiga. Încercăm să muncim și să avem cei mai buni jucători pentru a crea această fundație. Trebuie să găsim cele mai bune soluții pe piață pentru a deveni mai buni, dar îm acest moment clubul știe intențiile mele", a spus Conte, pentru italienii de la Prime, citat de The Guardian.

Antonio Conte are ocazia de a redresa situația lui Tottenham în Premier League

Antonio Conte a antrenat în 6 ediții diferite în Champions League, cea mai bună performanță a sa fiind reușită în 2013, atunci când a calificat-o pe Juventus până în sferturile competiției.
Italianul de 52 de ani a preluat-o pe Tottenham în noiembrie 2021, dar discuțiile pentru prelungirea contractului de la finalul anului trecut au eșuat. Este tot mai probabil că Tottenham nu se va mai baza pe acesta din vară, fiind posibilă demiterea sa chiar mai repede (după cum a recunoscut și el) pentru a crea un impact la echipă.
"Am o relație foarte bună cu patronul, dar asta nu înseamnă că nu o să-mi spun opinia. Vom vedea ce va fi. Trebuie să terminăm cu bine sezonul. Am contract până în iunie, sunt fericit aici, dar la final vom lua o decizie. Clubul știe viziunea și gândurile mele asupra situației", a adăugat Conte.
Tottenham are ocazia de a mai îndulci din amarul generat de elimianrea din Liga Campionilor chiar în acest weekend. Spurs primește vizita celor de la Nottingham, sâmbătă, de la ora 17:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo