CFR Cluj nu a început deloc bine acest sezon. Campiona a remizat alb la Erevan, contra lui Pyunik, în prima manșă din turul 1 preliminar din Champions League, iar apoi a pierdut Supercupa României împotriva celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.
Pentru CFR urmează returul cu Pyunik, un meci de o importanță capitală în perspectiva sezonului european, iar o calificare este neapărat necesară pentru liniștea din sânul echipei. Meciul din Gruia se anunță însă unul extrem de dificil, armenii arătând la meciul tur că sunt o echipă bine organizată, greu de desfăcut.
Citește și:
Romanian Liga I
Jucătorii de la CFR Cluj, dezamăgiți după eșecul cu FC Botoșani! "Fotbalul e nedrept"
14/08/2022 LA 19:23

Dan Petrescu se teme de returul cu Pyunik Erevan

Dan Petrescu a prefațat acest meci la conferința de presă susținută astăzi și a subliniat câteva aspecte extrem de importante. În primul rând, a remarcat organizarea excelentă a celor de la Pyunik Erevan, care au venit de două zile în România. În plus, managerul campioanei a declarat că se teme de această partidă, deoarece adversarii au avut de pregătit doar confruntarea de miercuri, în timp ce clujenii s-au antrenat separat, o parte pentru supercupă și o parte pentru duelul cu Pyunik.
"Diferența dintre noi și Pyunik este că ei s-au antrenat 8 zile doar pentru meciul ăsta, noi am fost plecați, a fost greu să antrenez două echipe, unii pentru Supercupă și unii pentru acest meci. Mi-e frică cel mai mult că jucătorii care nu au jucat în Supercupă nu s-au mai antrenat în ultimele 8 zile, astăzi va fi primul antrenament împreună cu toată lumea.
I-am studiat, am vorbit și cu antrenorul lor, îl știu, e foarte bine pregătit, au și un staff numeros. Au venit de două zile în Cluj. Ultima oară când a jucat o echipă din Armenia la Cluj a venit ori în ziua meciului, ori cu o zi înainte, după ce au zburat 10 ore prin toată Europa.
Ei au venit cu charter-ul, au făcut două ore. Stau la un hotel foarte bun din Cluj, 41 de single (n.r.- camere de o persoană), fiecare singur... Sunt foarte bine pregătiți din toate punctele de vedere!
Sunt conștient de importanța și de dificultatea acestui meci, fotbalul este imprevizibil, totul e posibil mâine. Dacă echipa e bine organizată, se apără bine şi bate bine faze fixe, pot să bat pe oricine. În acelaşi timp, cu orice echipă poţi să pierzi. E normal să fie presiunea mare la un astfel de meci, mai ales în Champions League", a spus Dan Petrescu, citat de digisport.ro.
În ciuda spuselor lui Dan Petrescu, CFR este mare favorită la calificare, ținând cont de valoarea celor două loturi. Dacă va trece mai departe, campioana României va juca în turul doi preliminar cu Dudelange sau FK Tirana (luxemburghezii au câștigat cu 1-0 turul de pe teren propriu).
Romanian Liga I
CFR Cluj, a doua înfrângere în 5 etape! Campioana a pierdut cu scorul preferat al lui Dan Petrescu
14/08/2022 LA 17:40
Romanian Liga I
CFR Cluj caută înlocuitor pentru Debeljuh! Atacantul dorit a trecut pe la Bologna și Standard Liege
13/08/2022 LA 15:21