Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Klopp regretă enorm ratarea unui transfer: "Sunt foarte supărat pe mine. Îl iubesc ca jucător"

Nicu Savin

Publicat 26/10/2022 la 14:15 GMT+3

Jurgen Klopp a vorbit la superlativ despre Ajax, înaintea duelului direct din Champions League și a recunoscut că a dorit în trecut să-l transfere la Liverpool pe Dusan Tadic, dar a ratat mutarea. Germanul regretă enorm că nu l-a achiziționat pe sârb, despre care a spus că îl apreciază enorm.

Klopp: "Ich habe nicht darüber nachgedacht"

Credit imagine: Perform

Jurgen Klopp s-a remarcat în mandatul său la Liverpool prin ochirea unor jucători de clasă pe care i-a cerut pe Anfield și care au devenit ulterior piese de bază în angrenajul său. La fel ca orice alt antrenor, germanul a urmărit sute de fotbaliști, dar nu toți au putut ajunge sub comanda sa.
La conferința de presă de dinaintea partidei Ajax - Liverpool, din etapa a 5-a a fazei grupelor Champions League, Klopp a recunoscut că Dusan Tadic a fost pe lista sa în 2018, dar sârbul a semnat în cele din urmă cu gruparea din Amsterdam. Antrenorul "cormoranilor" regretă și acum că Tadic nu a ajuns pe Anfield, pentru că este un jucător pe care îl apreciază enorm.
"Am fost foarte supărat pe mine când Tadic a mers la Ajax, pentru că eram și eu interesat de el. Îl iubesc ca jucător", a spus Klopp pentru postul olandez RTL, citat de Mirror.
Citește și:

Jurgen Klopp își reproșează că nu l-a transferat pe Dusan Tadic la Liverpool

Klopp îl știa pe Tadic foarte bine din Premier League, unde sârbul a jucat la Southampton între 2014 și 2018, după ce evoluease în prima parte a carierei la Vojvodina, Groningen și Twente. În 2018, Tadic a ajuns la Ajax și a devenit în scurt timp unul dintre liderii echipei care în 2019 a fost la câteva minute de finala Champions League. Tadic a jucat 209 meciuri în tricoul "lăncierilor", marcând 94 de goluri, dintre care 19 în cupele europene.
În afară de aprecierile pentru Tadic, Klopp a vorbit la superlativ despre întreaga echipă a lui Ajax, subliniind că Liverpool va avea un meci greu pe Amstedam Arena: "Da, am câștigat meciul de acasă, dar respectăm ceea ce fac ei. Au o echipă grozavă și poate că e nevoie de timp până să joace așa cum își doresc, dar asta e normal în fotbal. Sunt o echipă bună și au un manager de top, așa că va fi dificil".
Liverpool are 6 puncte peste Ajax în grupa A din Champions League și trebuie doar să nu piardă pentru a fi sigură de calificarea în optimi. Chiar și cu un eșec trupa lui Klopp va păstra șanse mari la accederea în primăvara celei mai tari competiții intercluburi, deoarece în ultima etapă o va întâlni acasă pe Napoli, echipă care are maxim de puncte și e deja calificată.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo