Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Messi i-a supărat pe fanii Barcelonei după egalul cu Inter! Gestul care i-a deranjat pe catalani

Alex Masgras

Publicat 13/10/2022 la 13:44 GMT+3

Lionel Messi i-a deranjat pe fanii Barcelonei, după remiza catalanilor de pe Camp Nou cu Inter. Argentinianul a apreciat o fotografie de pe Instagram postată de conaționalul său Lautaro Martinez, unul dintre marcatorii de miercuri seară.

Lionel Messi of FC Barcelona looks on during the La Liga Santander match between FC Barcelona and RC Celta at Camp Nou on May 16, 2021 in Barcelona, Spain

Credit imagine: Getty Images

Barcelona a încheiat la egalitate partida de miercuri seară de pe teren propriu cu Inter, scor 3-3, iar șansele catalanilor de a continua în UEFA Champions League sunt din ce în ce mai mici. Astfel, echipa lui Xavi este foarte aproape de al doilea sezon consecutiv în care participă în primăvara europeană din Europa League.
Pe lângă rezultatul înregistrat aseară, fanii Barcelonei au avut și alte motive de nemulțumire. Lautaro Martinez, unul dintre marcatorii de aseară de pe Camp Nou, a postat o fotografie pe Instagram. Ce i-a deranjat pe fanii Barcelonei? Fotografia a fost apreciată de Lionel Messi, fostul star al catalanilor, aflat în prezent la PSG.
În ultimele săptămâni s-a vorbit de o posibilă revenire a lui Lionel Messi pe Camp Nou vara viitoare, atunci când îi va expira contractul cu echipa de pe Parc des Princes. Argentinianul a amânat deja negocierile în ceea ce privește un nou contract cu PSG și i-a anunțat pe parizieni că se va gândi la viitorul său abia după Cupa Mondială din Qatar.
Citește și:

Barcelona are șanse mici de a continua în Champions League

După primele patru etape, Bayern Munchen este deja calificată în optimile UEFA Champions League, fiind pe primul loc, cu 12 puncte. Bavarezii sunt urmați de Inter, cu 7 puncte, și de Barcelona, cu 4 puncte. Viktoria Plzen este ultima echipă a grupei C, cu 0 puncte.
Chiar și în cazul în care vor Inter și Barcelona vor termina la egalitate de puncte, italienii vor fi avantajați, datorită victoriei din etapa a treia de pe teren propriu, departajarea fiind făcută de rezultatele din meciurile directe.
Pentru Barcelona urmează acum El Clasico. Duminică, echipa lui Xavi va merge pe Santiago Bernabeu pentru meciul cu Real Madrid.. În La Liga, Barcelona se află pe primul loc, cu 22 de puncte, la egalitate de puncte cu campioana sezonului trecut.
Programul Barcelonei este unul dificil în perioada următoare. După meciul cu Real vor urma alte două întâlniri în La Liga, cu Villarreal și Bilbao, după care va urma partida cu Bayern Munchen de pe Camp Nou cu Bayern Munchen.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo