Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Milan - Inter 0-2 | Marele Thierry Henry a dezvăluit numele fundașului care l-a "speriat", Paolo Maldini

Ion Alexandru

Publicat 11/05/2023 la 07:19 GMT+3

Milan - Inter 0-2 | Thierry Henry este unul dintre analiștii postului CBS pentru meciurile din Champions League, alături de Jamie Carragher și Micah Richards. Fostul mare atacant de la Arsenal și Barcelona, Henry i-a dezvăluit lui Maldini că a fost "speriat" de perspectiva de a-l avea ca adversar. Răspunsul italianului a fost genial!

Thierry Henry

Credit imagine: Getty Images

Milan - Inter 0-2 | Thierry Henry este unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie, dar asta nu-l împiedică să-și declare admirația pentru foști adversari. Exact asta s-a întâmplat în timpul aanalizei făcute în studioul televiziunii americane CBS a semifinalei Champions League dintre Milan și Inter. Legendarul Paolo Maldini s-a alăturat, în calitate de invitat studioului unde dezbăteau acest meci Thierry Henry, Micah Richards și Jamie Carragher. Fundașul italian a jucat peste 900 de meciuri în tricoul Milanului și a fost căpitanul echipei pentru mulți ani. Henry a vrut neapărat să-și arate aprecierea pentru fotbalistul supranumit „Il Capitano” (căpitanul).
"Ceea ce vreau să vă spun este foarte important – nu am avut niciodată ocazia să zic asta. Am jucat unul împotriva celuilalt în 1998... Când mi-am dat seama că vin și joc pe dreapta, m-am speriat brusc din cauza faptului că trebuia să te înfrunt. Ai reprezentat fundașul perfect, ideal. Pentru mine, tu ai simbolizat un fotbalist care a fost depășit de om, de calitatea umană, dacă asta e posibil.
Omule, voiam doar să-ți spun că mă sperii" i-a transmis Henry.

Reacția neașteptată a lui Maldini

Comentariile francezului Henry au stârnit un râs din partea lui Maldini, care i-a mulțumit lui Henry înainte de a-i întoarce complimentul.
"Mulțumesc, dar trebuie să îți spun și că nu m-am bucurat deloc când te-am văzut de partea mea. Ne-am speriat amândoi", a subliniat italianul.
Chiar după ce Henry a menționat că Maldini a contribuit la insuflarea unei mentalități de învingător la Milan, fosta sa echipă a fost învinsă de Inter în turul semifinalei Champions League.
Citește și:
Golurile lui Edin Dzeko și Henrikh Mkhitaryan din primele 15 minute au făcut diferența, dar ar fi putut să fie un succes mai clar pentru Inter. Într-o atmosferă de vis pe San Siro, defensiva Milanului a fost la ani lumină de cea care cucerea Europa cu Maldini între protagoniști. Vestea bună pentru Milan este că are șansa marțea viitoare să-și ia revanșa pe același stadion și să se calificare în finala Champions League pentru prima dată după 16 ani. La ultima apariție în finala cea mai prestigioase competiții din lume, Maldini a ridicat trofeul după ce Milan a învins cu 2-1 pe Liverpool, în 2007 la Atena.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo