Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rafael Leao, în pericol să rateze turul din derby-ul cu Inter din Champions League. Anunțul lui Pioli

Andrei Nicolae

Publicat 09/05/2023 la 23:02 GMT+3

AC Milan și Inter Milano se întâlnesc mâine în turul semifinalelor Champions League într-un duel ce se anunță incendiar, însă rossonerii sunt în pericol să nu aibă un jucător de bază. Rafa Leao este fotbalistul care este incert pentru partida de mâine, după ce a părăsit terenul accidentat în partida cu Lazio din campionat.

Olivier Giroud (l.) und Rafael Leao

Credit imagine: Getty Images

Fotbalistul portughez a rezistat doar 11 minute în meciul împotriva capitolinilor din Serie A, eveniment ce a creat panică în rândul suporterilor rossoneri. Leao este în continuare incert pentru meciul de mâine împotriva celor de la Inter, după ce s-a constatat că are probleme la coapsa dreaptă.
Tânărul star al lui AC Milan s-a antrenat astăzi separat de colegii săi, a făcut câteva exerciții fizice și a dat ture de teren alături de un preparator fizic. Momentan, nu a fost anunțată nicio veste care să vizeze statutul lui Leao de mâine, astfel că cel mai probabil jurnaliștii și suporterii milanezi vor afla chiar în ziua meciului ce se întâmplă cu jucătorul de bandă.
Citește și:

Pioli nu îl va folosi deloc pe Leao dacă nu se reface complet

Antrenorul celor de la Milan a vorbit și el despre situația jucătorului său și a făcut un anunț care poate să nu fie pe placul tuturor fanilor milanezi. Dacă Leao nu este 100% apt de joc, nu va prinde nici banca de rezerve.
"Mâine dimineața va încerca să forțeze, iar dacă este ok va fi acolo (n.r. pe teren), altfel nu. Fie poate să joace, fie nici nu va fi pe bancă. Tipul de muncă pe care o va face depinde de mâine, în ceea ce privește calitatea și aptitudinile trebuie să fie la 100%, să vedem, totul este încă deschis", a declarat Pioli, potrivit Calciomercato.
Managerul rossonerilor a vorbit și despre duelul cu Inter, primul în Champions League după o pauză de 18 ani.
"Au fost mereu meciuri echilibrate în afară de Supercupă. Trebuie să fim foarte pregătiți pentru partida de mâine, apoi vom înțelege cum să interpretăm manșa retur. Va trebui să fim la un nivel fizic, motivațional și tehnic ridicat. Va trebui să jucăm un meci bun mâine, dar echipa este în regulă și pregătită."
Partida dintre AC Milan și Inter din turul semifinalelor UEFA Champions League este mâine de la ora 22:00, iar rossonerii sunt gazdă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo