Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Seria incredibilă a lui Napoli a luat sfârșit pe Anfield! Liverpool și-a luat revanșa în fața italienilor

Alex Masgras

Actualizat 02/11/2022 la 00:36 GMT+2

Liverpool și-a luat revanșa în fața lui Napoli, după ce a pierdut la începutul lunii septembrie cu 4-1 în sudul Italiei. Echipa lui Jurgen Klopp a câștigat marți seară cu 2-0 și a încheiat seria de 13 victorii a echipei lui Spalletti, dar nu a fost suficient pentru a câștiga grupa.

Liverpool schlägt Neapel mit 2:0

Credit imagine: SID

Liverpool a câștigat ultima partidă din faza grupelor UEFA Champions League în fața lui Napoli, scor 2-0. Echipa lui Jurgen Klopp și-a luat revanșa după înfrângerea suferită la începutul lunii septembrie, atunci când liderul din Serie A s-a impus fără drept de apel, scor 4-1.
Fără gol în primele 45 de minute, Napoli a trimis balonul în poartă în minutul 53, dar reușita lui Ostigard a fost anulată de VAR din cauza unei poziții de offside.
Soarta meciului s-a decis pe final. Mai întâi a înscris Salah, în minutul 85, după care Darwin Nunez și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor la ultima fază a partidei, în minutul 90+8.
Citește și:

Liverpool a pus capăt seriei de 13 victorii a lui Napoli

În urma acestei victorii, Liverpool a ajuns la 15 puncte și a egalat-o pe Napoli în Grupa A, dar nu a fost suficient pentru echipa lui Jurgen Klopp, care a încheiat faza grupelor pe locul al doilea.
În ceea ce o privește pe Napoli, echipa lui Luciano Spalletti a încheiat seria de 13 victorii consecutive în toate competițiile, serie începută acum aproape două luni, pe 3 septembrie, după victoria din Serie A de pe terenul lui Lazio.
Victoria cu Napoli vine pentru Liverpool după ce a pierdut ultimele două partide din Premier League cu echipe din subsolul clasamentului, Nottingham Forest și Leeds United. Echipa lui Jurgen Klopp se află pe locul 9 în Anglia, cu doar 16 puncte strânse în 12 partide. Etapa viitoare, Liverpool va merge la Londra, pentru partida cu Tottenham, echipă care a câștigat grupa sa din Champions League, în urma unei victorii obținute în ultimul minut pe terenul lui Marseille.
De partea cealaltă, Napoli va merge în optimi din postura de câștigătoare de grupă. În acest moment, echipa lui Luciano Spalletti este lider în Serie A după 12 etape, fiind la 5 puncte în fața Atalantei, ocupanta locului secund și adversara de la finalul acestei săptămâni.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo