Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tottenham câștigă la ultima fază, iar OM este eliminată din cupele europene. Liverpool a încheiat seria lui Napoli

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 02/11/2022 la 00:10 GMT+2

Faza grupelor Champions League se încheie în această săptămână. În mare parte, lucrurile sunt stabilite în toate grupele, însă situația este foarte echilibrată în grupa D, toate echipele având șanse la calificare înaintea ultimei etape.

Clément Lenglet fête son but lors de la rencontre OM - Tottenham en Ligue des champions

Credit imagine: Getty Images

Rezultatele serii în UEFA Champions League

  • FC Porto – Atletico Madrid 2-1
  • Bayer Leverkusen – Club Brugge 0-0
  • Bayern – Inter 2-0
  • Liverpool – Napoli 2-0
  • Marseille – Tottenham 1-2
  • Plzen – Barcelona 2-4
  • Rangers – Ajax 1-3
  • Sporting – Frankfurt 1-2
Marseille - Tottenham 1-2 | Hojberg a marcat în minutul 90+5, iar Tottenham încheie pe primul loc în Grupa D. În urma acestui rezultat, Marseille termină grupa pe locul 4 și este eliminată din cupele europene. Eintracht Frankfurt termină pe 2, iar Sporting, ocupanta locului 3, va continua în Europa League.
Liverpool - Napoli 2-0 | Darwin Nunez a trimis în poartă balonul respins de Meret la lovitura de cap a lui Van Dijk, iar Liverpool a încheiat seria lui Napoli de 13 victorii consecutive.
Rangers - Ajax 1-3 | La doar 3 minute distanță, Conceicao a restabilit diferența de două goluri pentru Ajax în partida de pe Ibrox.
Rangers - Ajax 1-2 | Rangers reduce din diferență în partida de pe teren propriu cu Ajax. Tavernier a înscris de la punctul cu VAR în minutul 86 al doilea gol al scoțienilor în acest sezon de UEFA Champions League.
Liverpool - Napoli 1-0 | Liverpool a deschis scorul în minutul 86 al partidei de pe Anfield cu Napoli. Mo Salah a trimis balonul în poartă, după ce în primă fază lovitura de cap a lui Darwin Nunez a fost respinsă de Meret.
Sporting - Frankfurt 1-2 | Eintracht Frankfurt întoarce rezultatul la Lisabona. Kolo Muani a înscris în minutul 72, iar nemții se află pe primul loc în grupă în acest moment.
Plzen - Barcelona 2-4 | Pablo Torre a restabilit diferența de două goluri de la Plzen în minutul 75, în timp ce Raphinha și-a trecut în cont a doua pasă de gol a serii.
Sporting - Frankfurt 1-1 | Câștigătoarea Europa League din sezonul trecut a restabilit egalitatea la Lisabona în minutul 62 prin Daichi Kamada care a transformat o lovitură de la 11 metri.
Plzen - Barcelona 2-3 | Cele mai multe goluri până acum s-au marcat la Plzen. Chory a realizat dubla în minutul 63.
Marseille - Tottenham 1-1 | Echipa lui Antonio Conte a restabilit egalitatea pe Velodrome. Clement Lenglet a înscris în minutul 54 cu o lovitură de cap din centrarea lui Perisic.
Viktoria Plzen - Barcelona 1-3 | La doar două minute după golul marcat de Chory, Ferran Torres a realizat dubla din pasa lui Raphinha.
Viktoria Plzen - Barcelona 1-2 | Tomas Chory a redus din diferență în partida de la Plzen în minutul 50, atunci când a transformat o lovitură de la 11 metri.
Marseille - Tottenham 1-0 | Marseille a deschis scorul în minutul 45+2 al partidei cu Tottenham de pe Velodrome. Gazdele au bătut o lovitură de colț scurt, Veretout a centrat, iar Chancel Mbemba l-a învins pe Hugo Lloris cu o lovitură de cap. În cealaltă partidă a grupei, Sporting o conduce pe Frankfurt cu 1-0, iar la aceste rezultate se califică în optimile UCL Sporting și Marseille, în timp ce Tottenham încheie pe locul 3, locul care duce în Europa League.
Viktoria Plzen - Barcelona 0-2 | Catalanii majorează diferența la Plzen chiar înainte de pauză. Ferran Torres a înscris în minutul 44 din recentrarea lui Jordi Alba, echipa lui Xavi intră la cabine cu un avantaj de două goluri.
Sporting - Frankfurt 1-0 | S-a deschis scorul și la Lisabona! Arthur Gomes a înscris în minutul 39 pentru Sporting, iar lusitanii sunt lideri în acest moment în Grupa D. În cealaltă partidă a grupei, scorul dintre Marseille și Tottenham este 0-0.
Bayern - Inter 1-0 | Bayern Munchen a deschis scorul în minutul 32 al partidei cu Inter. Pavard a înscris cu o lovitură de cap în urma unui corner executat de Kimmich.
Rangers - Ajax 0-2 | Pasator în minutul 4, Mohammed Kudus și-a trecut numele și pe lista marcatorilor în minutul 29, atunci când a înscris din pasa lui Wijndal.
Viktoria Plzen - Barcelona 0-1 | Într-o partidă care contează doar pentru palmares, Barcelona a deschis scorul în minutul 6, prin Marcos Alonso. Acesta este primul gol reușit de spaniolul sosit în această vară pe Camp Nou de la Chelsea în tricoul catalanilor.
Rangers - Ajax 0-1 | Ajax a deschis rapid scorul în partida de pe Ibrox. Steven Berghuis a marcat în minutul 4 din pasa lui Mohammed Kudus.
UPDATE | Atletico Madrid, eliminată din cupele europene! Echipa lui Diego Simeone a pierdut partida de pe Dragao cu FC Porto, scor 1-2. Din cauza acestei înfrângeri, Atletico Madrid încheie grupa pe locul 4, ceea ce înseamnă că este eliminată din cupele europene încă din faza grupelor. În cealaltă partidă din Grupa B, Leverkusen și Brugge au încheiat la egalitate, scor 0-0. În urma punctului obținut în această seară, echipa lui Xabi Alonso a obținut calificarea în primăvara Europa League, în timp ce FC Porto, liderul grupei, și Brugge vor merge în optimile de finală UEFA Champions League.
FC Porto - Atletico Madrid 2-1 | Ivan Marcano a trimis balonul în propria poartă în minutul 90+5, dar reacția lui Atletico Madrid a venit mult prea târziu.
FC Porto - Atletico Madrid 2-0 | FC Porto majorează diferența în minutul 24. Galeno l-a depășit pe Savic, a centrat pentru Eustaquio, iar canadianul l-a învins pe Oblak cu un șut pe jos.
FC Porto - Atletico Madrid 1-0 | Meciul de la Porto nu a început deloc bine pentru echipa lui Diego Simeone, care are nevoie de victorie pentru a fi sigură de calificarea în primăvara Europa League. Gazdele au deschis scorul încă din minutul 5, prin Mehdi Taremi, cel care a înscris din pasa lui Evanilson.
Articol inițial scris de Dani Morar
Faza grupelor Champions League se încheie în această săptămână, foarte puține lucruri fiind încă neclare. Grupa D oferă o situație inedită iubitorilor fotbalului, toate cele 4 echipe având șanse de calificare înaintea ultimei etape.
Tottenham se va deplasa în Franța, pentru meciul cu Marseille, iar Sporting primește vizita lui Frankfurt, între primul și ultimul loc fiind doar 2 puncte. Echipa din Premier League ocupă prima poziție, dar nu este sigură nici măcar de locul 3, care duce în fazele eliminatorii ale Europa League. De asemenea, toate echipele au șanse la calificarea în optimile Ligii, inclusiv de pe prima poziție a grupei.
În grupa A, cea din care face parte și Liverpool, situația este 99% rezolvată. "Cormoranii" primesc vizita lui Napoli și trebuie să obțină o victorie la 4 goluri diferență pentru a mai urca pe primul loc. Acest lucru este greu de crezut, având în vedere forma slabă a echipei lui Jurgen Klopp, dar și sezonul excelent prestat de Napoli. Ajax se deplasează la Rangers în cealaltă partidă a grupei, iar, dacă nu pierde la 5 goluri diferență, este sigură de locul de Europa League.
Citește și:

Barcelona și Bayern joacă doar pentru palmares, în timp ce Atletico Madrid poate părăsi Europa

Barcelona, Bayern și Inter joacă doar pentru statistică, lucrurile fiind clare în grupa C. Bavarezii vor primi vizita italienilor, iar catalanii se deplasează în Cehia pentru meciul cu Viktoria Plzen. Meciurile nu mai au o miză reală, cunoscându-se deja toate echipele calificate mai departe. Bayern și Inter vor juca în primăvara Champions League, în timp ce formația antrenată de Xavi va lua drumul Europa League pentru al doilea an consecutiv.
FC Porto va primi vizita lui Atletico Madrid, iar în cazul unei înfrângeri, Diego Simeone și compania pot părăsi Europa definitiv în acest an. În acest moment, spaniolii ocupă a treia poziție în grupă, însă o victorie a lui Bayer Leverkusen cu Brugge, i-ar obliga să învingă în Portugalia.
FC Porto nu este nici ea fără miză, putând să spere la primul loc în cazul unei victorii. Dacă Club Brugge nu se impune în Germania, atunci Porto poate obține prima poziție dacă o învinge pe Atletico.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo