Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Klopp a rupt tăcerea despre iminenta sosire a lui Arne Slot la Liverpool: "Asta mi-aș dori de la el"

Nicu Savin

Publicat 26/04/2024 la 14:51 GMT+3

Jurgen Klopp a vorbit în premieră despre posibilitatea ca Arne Slot să-i urmeze pe banca lui Liverpool. Actualul manager al "cormoranilor" a spus că a auzit numai lucruri bune despre olandez și i-a cerut un singur lucru: să meargă pe Anfield cu mult entuziasm, pentru că restul lucrurilor vor veni de la sine, deoarece a fi antrenorul lui Liverpool este cel mai bun loc de muncă din lume.

Klopp über Bedeutung des letzten Merseyside-Derbys

Credit imagine: Perform

Jurgen Klopp mai are de stat pe banca lui Liveool doar 4 meciuri, după care clubul de pe Anfield va intra într-o nouă eră. Aproape sigur, Arne Slot va fi noul antrenor al "cormoranilor", actualul manager al lui Feyenoord recunoscând că este în negocieri cu oficialii lui Liverpool și că e decis să accepte oferta.
După ce Virgil Van Dijk a vorbit la superlativ despre Slot, a venit și rândul lui Jurgen Klopp să-și spună părerea despre posibilitatea ca olandezul să-i urmeze la cârma lui Liverpool. Germanul a subliniat că nu e implicat în niciun fel în acest proces, dar că a auzit doar lucruri bune despre succesorul său.

Jurgen Klopp, cuvinte de laudă la adresa lui Arne Slot, succesorul său pe banca lui Liverpool

Rugat să-i dea un sfat lui Slot, Klopp a spus că și-ar dori un singur lucru de la acesta și anume să meargă cu mult entuziasm la Liverpool, pentru că a fi antrenorul clubului de pe Anfield este cel mai bun loc de muncă din lume.
"N-am citit nimic, dar Arne a spus câteva lucruri. Nu sunt implicat în proces, e problema clubului. Mi-aș dori foarte mult de la el, dacă va fi cel care va prelua postul, să fie foarte entuziasmat. Îmi place felul în care echipa lui joacă fotbal, tot ce aud despre el ca om este că e un tip bun. Unii oameni pe care îi cunosc îmi spun că este un tip bun. E un bun antrenor și un băiat bun. Nu depinde de mine să judec. Dar totul mi se pare foarte bine. Dacă va veni aici va avea cel mai bun loc de muncă și cel mai bun club din lume. Evident că acum nu vom termina la un nivel ridicat, se pare, așa că există spațiu de îmbunătățire, așa arată lucrurile. Dar echipa e grozavă, oamenii sunt fantastici.", a spus Klopp, citat de Daily Mail.
Arne Slot, în vârstă de 45 de ani, a condus-o pe Feyenoord la câştigarea titlului în Eredivisie în sezonul trecut, iar duminica trecută a cucerit Cupa Olandei. El a dus formația din Rotterdam și până în finala UEFA Europa Conference League, în sezonul 2021-2022, unde olandezii au cedat în fața Romei lui Mourinho.
Arne Slot are contract cu Feyenoord până în 2026, astfel că Liverpool va trebuie să plătească pentru a-l elibera. Presa din Anglia scrie că suma nu e foarte mare, aproximativ 10 milioane de €, astfel că nu ar fi un impediment serios în finalizarea acordului. Dacă totul se va perfecta, Arne Slot va deveni abia al 4-lea antrenor non-britanic din istoria lui Liverpool, după Gerard Houllier, Rafa Benitez și Jurgen Klopp.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo