Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ancelotti, uluit de perechea Bellingham - Vinicius! Brazilianul a dezvăluit ce a făcut pentru transferul lui Jude

Bianca Dumitru

Publicat 04/10/2023 la 09:08 GMT+3

Real Madrid a obținut aseară o victorie la limită pe terenul celor de la Napoli, scor 2-3, într-un meci contând pentru a doua etapă a grupelor Champions League. După meci, Carlo Ancelotti a vorbit despre colaborarea dintre Jude Bellingham și Vinicius Jr., arătându-se impresionat de maturitatea englezului de 20 de ani.

Vinicius Jr. și Jude Bellingham (Real Madrid)

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a câștigat aseară, în deplasare, duelul cu Napoli, scor 2-3, meci contând pentru a doua etapă a grupelor Champions League.
"Galacticii" au încasat primul gol în minutul 19, dar până la pauză Vinicius Jr. și Jude Bellingham au întors rezultatul. Napoli a reușit să egaleze după ce Zielinski a transformat o lovitură de la 11 metri, dar Meret a înscris în propria poartă în ultimul sfert de oră al meciului, stabilind scorul final.
În urma acestei victorii, Real Madrid este lider în clasamentul grupei C, cu 6 puncte, în timp ce Napoli este pe locul 2, la egalitate de puncte (3) cu Braga, echipă pe care vicecampioana Spaniei o va înfrunta în următoarea rundă a competiției, la finalul acestei luni.
După succesul din Italia, Carlo Ancelotti a vorbit despre meci, explicând care a fost punctul de cotitură al partidei și precizând că rezultatul este corect din punctul său de vedere.
"A fost o performanță completă. Am jucat foarte bine în prima repriză, răspunzând bine la golul lor prin crearea de ocazii și preluând conducerea. Penalty-ul a fost și un punct de cotitură și am suferit 10 sau 15 minute, dar apoi am reluat controlul și a fost marcat golul câștigător. Cred că rezultatul final este corect", a spus Ancelotti.
Antrenorul "galacticilor" a comentat și prestațiile lui Jude Bellingham și Vinicius Jr., declarându-se încântat de maturitatea englezului și colaborarea dintre cei doi, care pot forma o pereche foarte periculoasă.
"Cel mai surprinzător lucru la Bellingham este că are doar 20 de ani. Se comportă cu o maturitate de parcă ar avea 30 de ani. E rar să vezi toate calitățile pe care le are la un jucător atât de tânăr. Evident, surprinde pe toată lumea.
În prima repriză, Bellingham și Rodrygo au coborât mai în spate și asta le-a creat probleme celor de la Napoli când au încercat să joace mingea. Bellingham, Rodrygo și Valverde au avut un rol important acolo.
I-am cerut lui Vinicius să găsească poziția în care se simte cel mai bine și el va juca deschis uneori, iar Bellingham se adaptează atunci când se întâmplă asta. Cred că Bellingham și Vinicius s-au combinat bine și că amândoi punând presiune pe partea stângă creează mult pericol", a adăugat Ancelotti.
Citește și:

Vinicius Jr. a insistat pentru transferul lui Bellingham

La rândul lui, după meciul cu Napoli, Vinicius Junior s-a declarat și el foarte mulțumit de colaborarea cu Bellingham. Brazilianul a dezvăluit că și-a dorit mult ca englezul să ajungă pe Santiago Bernabeu, motiv pentru care i-a trimis multe mesaje pentru a-l convinge să accepte oferta "galacticilor".
"L-am vrut pe Jude la Real Madrid! I-am trimis multe mesaje lui Bellingham anul trecut. Îi trimiteam mesaje aproape în fiecare zi și îi spuneam 'vino la Madrid'. Sper ca parteneriatul meu cu el să fie la fel de bun ca cel pe care l-am avut cu Benzema", a mărturisit Vinicius Jr., citat de Fabrizio Romano.
După duelul de aseară, Jude Bellingham a ajuns la 8 goluri marcate în tricoul lui Real Madrid în 9 meciuri. Englezul a primit deja și 6 titluri de Omul meciului.
Cine va câștiga trofeul Champions League în sezonul 2023/24?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo