Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid, victorie cu Napoli în derby-ul zilei în Liga Campionilor. Rezultatele serii

Actualizat 03/10/2023 la 23:59 GMT+3

UEFA Champions League revine astăzi cu etapa a 2-a din faza grupelor. Napoli – Real Madrid este capul de afiș al zilei, în timp ce partide precum Inter – Benfica sau Manchester United – Galatasaray pot oferi rezultate surprinzătoare.

Federico Valverde in gol in Napoli-Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

UPDATE: S-au încheiat toate partidele din această seară de Liga Campionilor. Cea mai mare surpriză vine probabil de la Lens, unde echipa din Franța a învins-o pe Arsenal cu 2-1. Real Madrid a câștigat derby-ul zilei cu Napoli după un meci extrem de interesant, iar United a pierdut cu Galatasaray. Iată rezultatele serii în UCL.
  • Salzburg - Real Sociedad 0-2
  • Union Berlin - Braga 2-3
  • Copenhaga - Bayern Munchen 1-2
  • Inter - Benfica 1-0
  • Lens - Arsenal 2-1
  • Manchester United - Galatasaray 2-3
  • Napoli - Real Madrid 2-3
  • PSV - Sevilla 2-2
PSV - Sevilla, 2-2, Min. 90+6: Jordan Teze egalează la 2 pentru PSV și aduce bucuria pe stadionul formației din Eredivisie.
PSV - Sevilla, 1-2, Min. 87: Sevilla trece imediat din nou în avantaj, la doar câteva secunde după golul lui De Jong. Youssef En Nesyri marchează pentru 2-1.
PSV - Sevilla, 1-1, Min. 86: Batavii restabilesc egalitatea prin Luuk de Jong.
FC Copenhaga - Bayern Munchen, 1-2, Min. 83: Bayern întoarce scorul cu FC Copenhaga prin Mathys Tel, servit excelent de Thomas Muller.
Manchester United - Galatasaray, 2-3, Min. 81: Turcii o întorc pe United pe Old Trafford grație reușitei lui Mauro Icardi, care ratase un penalty cu câteva minute mai devreme.
Napoli - Real Madrid 2-3, Min. 78: Fede Valverde trimite o "torpilă", mingea nimerește bara și îl lovește în spate pe Meret, care contribuie în mod nefericit la al treilea gol al madrilenilor.
Lens - Arsenal, 2-1, Min. 69: Lens o întoarce pe Arsenal și marchează prin Elye Wahi.
Manchester United - Galatasaray, 2-2, Min. 71: Galata o egalează din nou pe formația din Manchester, prin Kerem Akturkoglu.
PSV - Sevilla, 0-1, Min. 68: Andaluzii deschid scorul prin Nemanja Guldelj.
FC Copenhaga - Bayern Munchen, 1-1, Min. 67: Bavarezii egalează prin Jamal Musiala, care îndeplinește o acțiune individuală perfect cu un șut necruțător în poarta danezilor.
Manchester United - Galatasaray, 2-1, Min. 67: Rasmus Hojlund face dubla și o aduce din nou pe United în avantaj.
Inter - Benfica, 1-0, Min. 62: Inter deschide scorul în fața Benficăi prin Marcus Thuram, care este servit de Denzel Dumfries.
FC Copenhaga - Bayern Munchen, 1-0, Min. 56: Danezii deschid scorul în mod surprinzător prin Lukas Lerage.
Napoli - Real Madrid 2-2, Min. 54: Piotr Zielinski marchează de la 11 metri după un șut care a lovit și bara laterală.
Napoli - Real Madrid 1-2, Min. 34: Real își dublează avantajul prin Jude Bellingham, care a trecut în rolul marcatorului.
Napoli - Real Madrid 1-1, Min. 27: Madrilenii egalează prin Vinicius Junior, care îl învinge cu un șut plasat pe Meret din pasa lui Bellingham.
Lens - Arsenal, 1-1, Min. 25: Francezii egalează și ei rapid, după doar 11 minute, prin reușita lui Adrien Thomasson.
Manchester United - Galatasaray, 1-1, Min. 23: Turcii egalează după doar 6 minute prin Wilfried Zaha, fostul jucător al lui Crystal Palace.
Napoli - Real Madrid 1-0, Min. 19: Napoli deschide scorul prin Leo Ostigard, care marchează cu capul dintr-o lovitură de colț, după ce mingea lovise bara transversală.
Manchester United - Galatasaray, 1-0, Min. 17: Formația lui Ten Hag marchează prin Rasmus Hojlund, care profită de o pasă excelentă a lui Rashford și înscrie cu poarta goală.
Lens - Arsenal, 0-1, Min. 14: "Tunarii" deschid scorul prin Gabriel Jesus, care profită de o gafă imensă în defensiva francezilor.
UPDATE: Au început meciurile de la ora 22:00 din Champions League.
UPDATE: Fluier final în primele două partide din seara de Liga Campionilor. Real Sociedad s-a impus fără mari emoții cu Salbzurg, iar Braga a învins-o dramatic în prelungiri pe Union Berlin după ce a revenit de la 0-2
Union Berlin - Sporting Braga, 2-3, Min. 90+4: Braga dă lovitura în prelungiri și marchează golul victoriei prin Andre Castro. Lusitanii au întors astfel scorul de la 0-2 și obțin prima lor victorie din acest sezon de UCL.
Union Berlin - Sporting Braga, 2-2, Min. 52: Echipa din Portugalia egalează prin Bruma, care profită de o pasă de la Ricardo Horta și îl învinge pe Ronnow.
UPDATE: Echipele de start de la Copenhaga - Bayern Munchen
UPDATE: Echipele de start de la PSV - Sevilla
UPDATE: Echipele de start de la Manchester United - Galatasaray
UPDATE: Echipele de start de la Lens - Arsenal
UPDATE: Echipele de start de la Inter - Benfica
UPDATE: Echipele de start de la Napoli - Real Madrid
UPDATE: A început cea de-a doua repriză în partidele Union Berling - Sporting Braga și Salzburg - Real Sociedad.
UPDATE: Pauză în primele partide din această seară de Liga Campionilor
Union Berlin - Sporting Braga, 2-1, Min. 41: Braga reduce din diferență prin Sikou Niakate, care profită de o minge respinsă în față de Ronnow și marchează în poarta goală.
Union Berlin - Sporting Braga, 2-0, Min. 37: Formația din Bundesliga își majorează avantajul prin același Becker, care îl învinge din nou pe goalkeeper-ul lusitanilor, Matheus.
Union Berlin - Sporting Braga, 1-0, Min. 30: Union Berlin deschide scorul prin Sheraldo Becker.
Salzburg - Real Sociedad 2-0, Min. 27: Bascii își dublează avantajul prin Brais Mendez, care a trecut în rolul de marcator, după ce l-a servit pe Oyarzabal la prima reușită.
Salzburg - Real Sociedad 1-0, Min. 7: Real Sociedad deschide scorul prin Mikel Oyarzabal, care îl învinge pe Schlager cu un șut plasat la colțul lung, după o fază superbă a lui Brais Mendez.
UPDATE: Au început primele jocuri ale serii din Champions League
UPDATE: Echipele de start la Union Berlin - Sporting Braga
  • Union Berlin: Ronnow – Doekhi, Bonucci, Diogo Leite – Juranovic, Haberer, Kral, Tousart, Gosens – Becker, Behrens
  • Braga: Matheus – Mendes, Serdar Saatci, Niakate, Cristian Borja – Zalazar, Ricardo Horta, Al Musrati – Bruma, Banza, Alvaro Djalo
UPDATE: Echipele de start la Salzburg - Real Sociedad
  • Salzburg: Schlager – Dedic, Solet, Pavlovic, Terzic – Bidstrup, Gloukh, Gouma-Douath, Kjaergaard – Simic, Konate
  • Real Sociedad: Remiro – Munoz, Le Normand, Zudeldia, Traore – Barrenetxea, Zubimendi, Merino, Mendez – Kubo, Oyarzabal
UPDATE: În mai puțin de o oră încep primele partide ale serii din UEFA Champions League.

Știre inițială
UEFA Champions League a ajuns în etapa a 2-a din faza grupelor. După ce favoritele s-au impus pe linie în prima rundă, este de așteptat să apară și surprizele.
Napoli – Real Madrid este capul de afiș al zilei de marți. Ambele formații vin după victorii la limită în etapa 1 și par să își dispute supremația în grupa C, din care mai fac parte Union Berlin și Braga.
Carlo Ancelotti a declarat că Napoli este una dintre cele mai bune echipe din Italia la momentul actual și crede că pe echipa sa o așteaptă cel mai dificil meci din grupă.
Napoli vine după scandalul cu Victor Osimhen. Agentul jucătorului, Roberto Calenda, a ameninţat cu acţiuni în justiţie după apariţia acelui videoclip, ulterior şters de pe TikTok, în timp ce Osimhen a înlăturat toate imaginile sale în tricoul lui Napoli de pe conturile sale din reţelele de socializare.
În pofida acestor tensiuni, Osimhen a marcat atât în meciul cu Udinese (4-1) de miercuri, cât şi în cel cu Lecce (4-0) de sâmbătă, ajungând la cinci goluri în şapte meciuri în acest sezon în Serie A.
Citește și:

Bayern, Manchester United și Arsenal joacă și ele în Champions League

Bayern Munchen are parte de o deplasare facilă, la FC Copenhaga. Danezii au remizat în prima etapă cu Galatasaray, în timp ce nemții au 3 puncte după victoria cu United și promit să înscrie de multe ori și azi.
Arsenal evoluează și ea în deplasare, la Lens, formație care nu e exclus să îi pună probleme. Englezii au un start bun de sezon și nu concep alt rezultat decât victoria. În celălalt meci al grupei. PSV o înfruntă pe Sevilla.
Manchester United primește vizita lui Galatasary. Turcii s-au întărit serios în această vară și nu ar fi exclus să facă surpriza pe Old Trafford, acolo unde echipa lui Ten Hag a cedat în weekend în fața lui Crystal Palace.
O altă partidă interesantă are loc în Italia, unde finalista Champions League din sezonul trecut, Inter, dă peste Benfica. Duelul este deschis oricărui rezultat, însă nerazzurrii pornesc ca favoriți.
Meciurile zilei în Champions League:
De la ora 19:45
  • Salzburg - Real Sociedad
  • Union Berlin - Braga
De la ora 22:00
  • Copenhaga - Bayern Munchen
  • Inter - Benfica
  • Lens - Arsenal
  • Manchester United - Galatasaray
  • Napoli - Real Madrid
  • PSV - Sevilla
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol