Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Barcelona l-a 'devorat' pe Mbappe!" Spaniolii jubilează, după victoria catalanilor cu Paris Saint-Germain în UCL

Andrei Nicolae

Publicat 11/04/2024 la 00:40 GMT+3

Barcelona a obținut o victorie spectaculoasă în manșa tur a sferturilor Ligii Campionilor în fața celor de la Paris Saint-Germain, scor 3-2. După rezultatul de pe Parc des Princes, presa internațională nu a întârziat să apară cu reacții, iar spaniolii au fost cei mai entuziaști, în timp ce francezii de la L'Equipe au dat un titlu dur.

Der FC Barcelona bezwang Paris Saint-Germain

Credit imagine: Getty Images

Barcelona are prima șansă la calificarea în semifinalele Ligii Campionilor, după victoria de miercuri seara în fața celor de la Paris Saint-Germain. Super-duelul de pe Parc des Princes dintre cele două forțe a fost unul extrem de spectaculos, catalanii deschizând scorul pe final de primă repriză prin Raphina.
În primele minute ale părții secunde, trupa lui Luis Enrique a dat semne de revenire extraordinare și a întors scorul în doar 3 minute, grație golurilor înscrise de Ousmane Dembele și Vitinha. Totuși, Barcelona a avut ultimul cuvânt, deoarece în minutul 62, Raphinha a făcut dubla și a restabilit egalitatea, iar în minutul 77, Andreas Christensen a marcat golul victoriei.
Astfel, trupa blaugrana a luat o opțiune serioasă pentru calificarea în "careul de ași", ținând cont că va avea și avantajul propriului teren în manșa retur. După partida de pe Parc des Princes, reacțiile celor mai importante cotidiene din lume nu au întârziat să apară.
Citește și:

Spaniolii, în delir, după victoria Barcelonei cu Paris Saint-Germain

Cu siguranță, presa din Spania și cea din Franța se află la poli opuși în acest moment, ținând cont de rezultaul înregistrat pe Parc des Princes. Dacă ibericii jubilează după succesul catalanilor, jurnaliștii din hexagon au oferit un titlu care simplifică situația în care se află PSG la momentul actual, L'Equipe titrând: "Cu spatele la zid".
În Spania, cel mai interesant titlu a venit de la AS, care a scris: "Barcelona l-a 'devorat' pe Mbappe". Iată reacția celor mai importante site-uri de știri din lume după victoria Barcelonei cu PSG:
Daily Mail: "Raphinha marchează de două ori, în timp ce Barcelona revine și câștigă cu 3-2 într-un 'thriller' la Paris, după ce PSG a înscris de două ori în trei minute"
Marca: "O Barcelona de mare valoare"
Sport: "ADN-ul se numește Barcelona"
AS: "Barcelona l-a 'devorat' pe Mbappe"
Mundo Deportivo: "Barcelona setează din nou standardele în Europa"
L'Equipe: "Cu spatele la zid"
Le Parisien: "O revenire crudă la realitate"
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo