Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona și-a recuperat un fotbalist important înaintea meciului cu Napoli! Cu ce absențe se mai confruntă Xavi

Bianca Dumitru

Publicat 20/02/2024 la 10:40 GMT+2

Barcelona o va înfrunta miercuri seară, de la ora 22:00, pe Napoli, în meciul tur din optimile Champions League. Înaintea partidei, Xavi a primit o veste bună, Joao Felix fiind apt pentru a reveni pe teren după accidentarea la gleznă.

João Félix esulta per il gol in Barcellona-Anversa - Champions League 2023/2024

Credit imagine: Getty Images

Barcelona se pregătește pentru duelul cu Napoli, din manșa tur a optimilor Champions League, meci programat pe Stadio Diego Armando Maradona, mâine seară, de la ora 22:00.
Înaintea partidei, Xavi a primit o veste importantă. Joao Felix, care s-a accidentat la sfârșitul lunii ianuarie, suferind o entorsă la glezna dreaptă, este apt de joc.
Portughezul s-a recuperat și va face parte din lotul catalanilor pentru partida de la Napoli. Conform presei din Spania, staff-ul tehnic al clubului blaugrana ar putea alege să nu-l titularizeze, pentru a nu-l forța, dar lusitanul ar putea fi introdus pe teren pe parcursul partidei.
De la împrumutul pe Camp Nou, la începutul acestei stagiuni, Joao Felix a adunat 28 de meciuri în tricoul Barcelonei, reușind 7 goluri și 5 pase decisive. Accidentarea l-a ținut departe de teren în ultimele 4 meciuri din campionat, cu Osasuna, Alaves, Granada și Celta Vigo.
Citește și:

Barcelona, puține absențe la meciul cu Napoli

La începutul acestei luni, Barcelona avea o listă impresionantă de 9 fotbaliști accidentați. În acest moment, cei mai mulți au revenit, dar în continuare sunt câteva absențe importante.
Cea mai notabilă absență este a lui Gavi, care are cea mai gravă accidentare. Fotbalistul nu va mai juca deloc în acest sezon, după o ruptură a ligamentului încrucișat anterior de la genunchiul drept, suferită în noiembrie.
Alejandro Balde va sta și el departe de teren până aproape în vară, după ce s-a accidentat la tendon în meciul cu Athletic Bilbao din Cupa Spaniei, de pe 24 ianuarie. Deși clubul nu a dezvăluit exact cât timp va lipsi fundașul de 20 de ani, el are șanse destul de mici să revină în acest sezon.
Marcos Alonso, operat la începutul acestui an, mai are puțin până la momentul în care va putea să fie trimis pe teren, în timp ce Sergi Roberto, care s-a confruntat cu un disconfort la tendonul lui Ahile, și Ferran Torres, care este accidentat la genunchi, sunt improbabili pentru duelul cu Napoli.
Meciul dintre campioanele din Italia și Spania, contând pentru manșa tur a optimilor Champions League, este programat miercuri seară, de la ora 22:00, și va fi transmis în format LIVETEXT pe Eurosport.ro și în aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo