Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cel mai folosit jucător de câmp de la Manchester City anunță după meciul cu Real: "Am nevoie să mă odihnesc"

Andrei Nicolae

Publicat 10/04/2024 la 23:28 GMT+3

Manchester City și Real Madrid au oferit marți seara un spectacol total în manșa tur a sferturilor Ligii Campionilor, într-un meci încheiat 3-3. După super-duleul de pe Bernabeu, unul dintre oamenii pe care Pep Guardiola se bazează enorm de mult, Rodri, a vorbit pe scurt despre condiția sa fizică și despre nevoia sa de pauză.

Nathan Ake of Manchester City celebrates with team mates Bernardo Silva, Ruben Dias, Rodri and Josko Gvardiol of Manchester City after scoring their sides first goal during the Emirates FA Cup Fourth Round match.

Credit imagine: Getty Images

Manchester City și Real Madrid au remizat aseară, pe stadionul Santiago Bernabeu, scor 3-3, în meciul din manșa tur a sferturilor de finală ale Champions League.
Campioana Angliei a condus de două ori (1-0 și 3-2), dar nu a reușit să plece cu o victorie din Spania, lăsând soarta calificării în faza următoare în seama returului care va avea loc pe Etihad.
Un jucător extrem de important pentru Guardiola în vedrerea rezultatului de marți seara a fost Rodri, care s-a dovedit a fi din nou providențial la mijlocul terenului. Titular în toate meciurile lui City după pauză provocată de meciurile internaționale (4 dueluri în 10 zile), mijlocașul de 27 de ani nu prea a fost menajat de Pep în nicio partidă, antrenorul catalan fiind conștient că nu are un neapărat un înlocuitor pentru piesa sa de bază de la mijloc.
Citește și:

Rodri a recunoscut după meciul cu Real că are nevoie de repaus

Situația în care se află Rodri l-a obligat pe mijlocașul iberic să vorbească despre starea sa fizică și a recunoscut că are nevoie de o pauză. Jucătorul lui Guardiola a mărturisit că dacă ar continua să joace, i-ar face rău echipei sale, motiv pentru care a discutat deja cu staff-ul despre această situație.
Merită menționat că Rodri este cel mai folosit jucător de câmp de către Pep Guardiola în acest sezon, cu 3.947 de minute, la care se adaugă alte 518 în partidele naționalei Spaniei.
"Am nevoie să mă odihnesc. Vom vedea cum stă situația. Uneori, asta e. Plănuim o pauză. Poți să joci multe (n.r. meciuri) într-un sezon, însă dacă sunt două sau trei la rând, atunci poate fi dăunător pentru echipa ta, pentru că nivelul tău fizic scade, deci trebuie să fii atent. Nu poate mereu să fie așa și noi (n.r. echipa) am vorbit despre asta", a spus mijlocașul iberic, potrivit As.com.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo