Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jude Bellingham, reacție savuroasă, după ce a fost "eroul" lui Real Madrid în duelul cu Union Berlin

Nicu Savin

Publicat 20/09/2023 la 23:28 GMT+3

Jude Bellingham a fost din nou providențial pentru Real Madrid. După ce a dat 5 goluri în primele 5 meciuri din La Liga, englezul a adus cele 3 puncte pentru echipa lui Ancelotti în duelul cu Union Berlin din Champions League. La final, mijlocașul a recunoscut că nu a fost cel mai frumos gol al său, dar a spus că îi place să fie "killer" pentru echipele adverse.

Jude Bellingham

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a fost la un pas să întrerupă seria victoriilor pe linie din acest start de sezon, dar Jude Bellingham a fost din nou omul providențial. Madrilenii păreau a avea un debut facil în noua ediție din Champions League, primind vizita celor de al Union Berlin, formație aflată la debutul în această competiție.
Echipa lui Ancelotti a dominat de o manieră categorică, în special în partea secundă, dar meciul se părea că se îndreaptă spre o remiză albă. În minutul 90+4, Valverde a șutat de la marginea careului, iar dintr-un carambol mingea ajuns la Bellingham, care a înscris unul dintre cele mai ușoare goluri ale carierei.

Jude Bellingham, după ce a adus victoria lui Real Madrid cu Union Berlin: "Nu a fost cel mai frumos gol al meu, dar îmi place"

La final, mijlocașul a avut o reacșie savuroasă, recunoscând că nu a marcat un gol deloc frumos, dar a subliniat importanța pe care o are. Meciul din această seară a fost al 3-lea din acest sezon în care Bellingham semnează reușita care aduce 3 puncte pentru Real. Englezul a izbutit acest lcuru în duelurile cu Celta Vigo și Getafe din La Liga, tot pe final de meci, și a subliniat că adoră să fie un "killer" pentru apărările adverse.
"Am avut răbdare. Știam că vom avea șanse la final, atâta timp cât am încercat în continuu. A fost un meci în care a trebuit să plimbăm mult mingeapentru a obține spații. Până la urmă am reușit. Am dat dovadă de o bună mentalitate și un spirit bun pentru a aduce victoria. Nu a fost cel mai frumos gol al meu, dar îmi place! Vreau să creez ocazii echipei mele și să fiu în zonă pentru a fi un killer, ceea ce ne va aduce victoriile și sper să continue această serie.", a spus Bellingham, citat de as.com.
Prin golul marcat în minutul 90+4, Jude Bellingham a devenit cel mai tânăr jucător care înscrie un gol al victoriei pentru Real Madrid după minutul 90, în Champions League. La 20 de ani și 83 de zile, mijlocașul a devenit și cel mai tânăr englez, indiferent de echipă, care face acest lucru în cea mai importantă competiție intercluburi.
Reușita lui Bellingham i-a cucerit definitiv și pe colegii său de la Real Madrid. Nacho Fernandez a avut un discurs elogios la adresa mijlocașului, spunând că acesta s-a născut să joace pentru acest club imens.
"Jude s-a născut pentru a juca la Real Madrid, suntem norocoși să-l avem alături de noi și sper să contine să înscrie multe goluri.", a spus fundașul Realului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo