Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

LIVETEXT UCL | O-NA-NA! Ce nebunie de meci! United, prima victorie din grupă + Toate rezultatele serii

Maria Olteanu

Actualizat 25/10/2023 la 00:09 GMT+3

UEFA Champions League revine în această săptămână cu etapa a treia a grupelor. După două meciuri disputate, unele echipe de top au nevoie neapărat de victorie pentru a păstra șanse de calificare, iar altele vor disputa meciuri cu adversari mai slab cotați, dar foarte complicați. Iată avancronica zilei de marți a Ligii Campionilor.

Andre Onana of Manchester United celebrates his side's first goal during the UEFA Champions League match between Manchester United and F.C. Copenhagen at Old Trafford on October 24, 2023 in Manchester, England.

Credit imagine: Getty Images

LIVETEXT UEFA CHAMPIONS LEAGUE

UPDATE: S-au terminat toate cele 8 partide ale serii de marți din UEFA Champions League. Rezultatele înregistrate:
  • Galatasaray - Bayern 1-3
  • Inter - Salzburg 2-1
  • Benfica - Real Sociedad 0-1
  • Braga - Real Madrid 1-2
  • Lens - PSV 1-1
  • Manchester United - FC Copenhaga 1-0
  • Sevilla - Arsenal 1-2
  • Union Berlin - Napoli 0-1
UPDATE: Manchester United - FC Copenhaga 1-0. PENALTY RATAT! Ce nebunie! Scott McTominay comite penalty în 90+5, dar victoria le aparține gazdelor. Danezii au șansa de a egala în minutul 96, de la punctul cu var, dar Onana respinge salvator. Manchester United câștigă primul meci din această stagiune de UCL.
UPDATE: Benfica - Real Sociedad 0-1. FINAL. Portughezii pierd acasă cu Real Sociedad, 0-1.
UPDATE: Union Berlin - Napoli 0-1. FINAL. Campioana Italiei se impune la limită în deplasarea de pe terenul celor de la Union Berlin
UPDATE: Lens - PSV 1-1. FINAL. Lens și PSV termină la egalitate disputa din etapa a 3-a a grupelor UCL.
UPDATE: Braga - Real Madrid 1-2. FINAL. Real Madrid câștigă în deplasare la Braga, 2-1, grație golurilor lui Rodrygo și Bellingham
UPDATE: Manchester United - FC Copenhaga 1-0. GOL United! După ce danezii încep mult mai bine partea a doua a jocului, United reușește să înscrie în fața propriilor fani, prin Harry Maguire, în minutul 72, servit perfect de Eriksen.
UPDATE: Union Berlin - Napoli 0-1. GOL Napoli! Italienii deschid scorul la Berlin, prin Raspadori, găsit de Kvaratskhelia, care are o acțiune frumoasă în careu.
UPDATE: Sevilla - Arsenal 1-2. GOL Sevilla! Sevilla revine în joc și marchează, după ce a fost condusă cu 2-0. Gudelj reia balonul cu capul și introduce mingea în poartă, în minutul 58.
UPDATE: Lens - PSV 1-1. GOL Lens! Gazdele restabilesc egalitatea în duelul cu PSV.
UPDATE: Braga - Real Madrid 1-2. GOL Braga. Un nou gol la Braga, de această dată reușit de gazde, care strâng scorul în doar două minute. Djalo primește balonul în careu și îl învinge pe portarul Arrizabalaga, iar finalul de meci devine încins
UPDATE: Braga - Real Madrid 0-2. GOL Real. Madrilenii se detașează pe tabelă. Bellingham înscrie și el în minutul 61, din pasa lui Vinicius.
UPDATE: Benfica - Real Sociedad 0-1. GOL Real Sociedad! Un nou gol reușit de această dată în partida de la Lisabona. Oaspeții deschid scorul.
UPDATE: Sevilla - Arsenal 0-2. Doar doi jucători de la Arsenal au marcat în fiecare dintre primele trei meciuri din Liga Campionilor pentru club: Marouane Chamakh și Gabriel Jesus.
UPDATE: Sevilla - Arsenal 0-2. GOL Arsenal! Vizitatorii din Anglia se detașează pe tabelă în minutul 53, prin reușita lui Gabriel Jesus, care pătrunde în careu și șutează cu dreptul.
UPDATE: Lens - PSV 0-1. GOL PSV! Johan Bakayoko deschide scorul în minutul 55.
UPDATE: A început repriza a doua în cele șase meciuri din etapa a 3-a a grupelor UCL. Încă 45 de minute pentru jocurile din această seară.
UPDATE: Este pauză pe cele șase stadioane pe care se joacă de la această oră. Real Madrid și Arsenal au fost singurele echipe care au marcat după primele 45 de minute.
UPDATE: Sevilla - Arsenal 0-1. Gabriel Martinelli a marcat acum la prima sa titularizare în Liga Campionilor (vs Sevilla), Europa League (vs Standard Liège), Premier League (vs West Ham) și Cupa Ligii (vs Nottingham Forest) pentru Arsenal
UPDATE: Sevilla - Arsenal 0-1. GOL Arsenal! Martinelli deschide scorul în cel de-al patrulea minut adițional al primei reprize și stabilește scorul primei reprize. Este pauză și în Spania
UPDATE: Braga - Real Madrid 0-1. Pauză la Braga, în singurul meci început la ora 22:00 în care s-a marcat până acum
UPDATE: Braga - Real Madrid 0-1. Real Madrid marchează din nou, dar de această dată reușita este anulată. Camavinga îi pasează lui Vinicius, mingea ajunge până la Rodrygo, dar golul nu este validat pentru o poziție neregulamentară.
UPDATE: Union Berlin - Napoli 0-0. Gazdele marchează prin Gosens, în minutul 24, dar reușita este anulată pentru ofside și scorul rămâne nemodificat.
UPDATE: Braga - Real Madrid 0-1. GOL Real Madrid! Deschidere de scor în partidele de la această oră. Rodrygo face 1-0 după primul șut pe poartă pentru Real și madrilenii trec în avantaj în meciul de la Braga. Vinicius a oferit pasa decisivă a acestei reușite.
UPDATE: După primele 10 minute, nu s-a marcat încă niciun gol în cele șase partide care au început de la ora 22:00
UPDATE: FC Copenhaga nimerește bara în deplasarea de la United, dar scorul rămâne 0-0
UPDATE: Fluier de start în cele șase partide de la ora 22:00
UPDATE: La Manchester meciul începe cu un moment de reculgere pentru legenda clubului englez, Sir Bobby Charlton, care s-a stins din viață în week-end, la 86 de ani.
UPDATE: De la ora 22:00 încep următoarele șase dueluri din etapa a 3-a:
  • Benfica - Real Sociedad
  • Braga - Real Madrid
  • Lens - PSV
  • Manchester United - FC Copenhaga
  • Sevilla - Arsenal
  • Union Berlin - Napoli
UPDATE: S-au terminat primele două partide ale serii din grupele UEFA Champions League.
UPDATE: FINAL Galatasaray - Bayern 1-3
UPDATE: FINAL Inter - Salzburg 2-1
UPDATE: Galatasaray marchează, dar reușita este anulată pentru ofside și henț la aceeași fază.
UPDATE: Au fost arătate 5 minute adiționale atât în Galatasaray - Bayern, cât și în Inter - Salzburg.
UPDATE: Inter - Salzburg 2-1. Golul lui Martinez este anulat pentru o poziție neregulamentară. Scorul rămâne 2-1 în favoarea lui Inter. Mai sunt aproximativ 10 minute.
UPDATE: Inter - Salzburg 3-1. Lautaro Martinez marchează și el, iar Inter este și ea la două goluri în față.
UPDATE: Galatasaray - Bayern 1-3. Nemții se detașează în deplasarea din Turcia. Jamal Musiala majorează ecartul echipei sale în minutul 79.
UPDATE: Galatasaray - Bayern 1-2. Oaspeții sunt din nou în avantaj. Harry Kane face 2-1 în minutul 73, după ce în primă fază este blocat.
UPDATE: Echipele de start în Benfica - Real Sociedad
UPDATE: Echipele de start în Braga - Real Madrid
UPDATE: Echipele de start în Lens - PSV
UPDATE: Echipele de start în Manchester United - FC Copenhaga
UPDATE: Echipele de start în Sevilla - Arsenal
UPDATE: Echipele de start în Union Berlin - Napoli
UPDATE: Inter - Salzburg 2-1. Italienii preiau din nou conducerea, de la punctul cu var, după ce Frattesi a fost faultat. Hakan Çalhanoğlu transformă penalitatea și gazdele sunt din nou cu un pas în față.
UPDATE: Inter - Salzburg 1-1. Egalitate și în Italia după 57 de minute. Gloukh șutează din prima de la marginea careului și Salzburg este din nou în meci.
UPDATE: Se reiau jocurile din Turcia și Italia. Start în repriza a doua
UPDATE: Inter - Salzburg 1-0. Final de repriză și în al doilea meci al serii din UCL. Inter intră cu avans minim la cabine.
UPDATE: Galatasaray - Bayern 1-1. Pauză în Turcia. Cele două echipe intră la egalitate la vestiare, la capătul primelor 45 de minute.
UPDATE: Galatasaray - Bayern 1-1. Icardi restabilește egalitatea din penalty, în minutul 30, după o execuție fabuloasă de la punctul cu var. Este din nou egalitate în Turcia
UPDATE: Inter - Salzburg 1-0. Deschidere de scor și în al doilea meci al serii. Sanchez marchează în minutul 19 și gazdele trec în avantaj în jocul cu Salzburg.
UPDATE: Galatasaray - Bayern 0-1. Prima echipă care deschide scorul în etapa a 3-a din UCL este Bayern, pe terenul lui Galatasaray. Kingsley Coman înscrie în minutul 8, cu o execuție foarte bună, iar nemții sunt în avantaj în deplasarea din Turcia
UPDATE: Au început primele partide ale serii de marți din UEFA Champions League
UPDATE: Echipele de start în Galatasaray - Bayern
UPDATE: Echipele de start în Inter - Salzburg
UPDATE: În mai puțin de o oră încep primele meciuri ale etapei a 3-a din grupele Ligii Campionilor. Duelurile de la ora 19:45 sunt Galatasaray - Bayern și Inter - Salzburg.

Articol inițial scris de Daniel Kerekes

Nu mai există loc de greșeală pentru Manchester United

Printre marile echipe, care au nevoie de victorie, se numără și Manchester United. Trupa antrenată de Erik Ten Hag a avut un start de campanie dezastruos, cu înfrângeri atât în fața favoritei grupei, Bayern, cât și a campioanei Turciei, Galatasaray. Dacă un eșec în fața bavarezilor era de așteptat, având în vedere forma fluctuantă a "diavolilor roșii", cele trei puncte pierdute pe "Old Trafford" în fața Galatei au surprins pe toată lumea, având în vedere că United a condus cu 2-1.
Fără punct după două etape, Manchester revine pe teren propriu pentru prima oară de la decesul lui Sir Bobby Charlton. Atât jucătorii, cât și antrenorul au spus că au jucat pentru Sir Bobby în meciul câștigat în fața lui Sheffield United, sâmbătă seara, încheiat cu scorul de 2-1. Același spirit vor trebui să îl aibă și în meciul de astăzi, contra celor de la Copenhaga, echipă care a făcut o semi-surpriză în prima etapă, remizând cu mult mai bine cotata, Galatasaray.
În celălalt meci al grupei, Bayern pare să aibă o misiune mai facilă în fața turcilor, cu gândul la a treia victorie din tot atâtea posibile. Galata are o serie de 6 victorii consecutive în toate competițiile, iar atmosfera de pe Turk Telekom Arena o va ajuta pe campioana Turciei să facă față colosului german. Echipa antrenată de Thomas Tuchel are câteva indisponibilități importante, precum Dayoy Upamecano sau Leon Goretzka.

Arsenal, în căutarea celor 3 puncte în "infernul" de la Sevilla

Grupa B are un lider surpriză după două etape. RC Lens a reușit să învingă etapa trecută vicecampioana Angliei, Arsenal, cu scorul de 2-1. Aflată abia pe locul 15 în Ligue 1, Lens poate să își salveze sezonul cu o clasare bună în grupa de Champions League. Astfel, meciul de mâine, contra celor de la PSV, reprezintă o șansă enormă pentru francezi de a-și consolida poziția de lideri și de a se apropia de o calificare neașteptată în primăvara europeană.
De cealaltă parte, Arsenal trebuie să se revanșeze pentru înfrângerea din etapa trecută. Elevii lui Mikel Arteta nu vor avea o misiune ușoară pe "Ramon Sanchez Pizjuan", împotriva Sevillei. Ambele echipe vin după derby-uri disputate în weekend. Arsenal a revenit de la 0-2 în deplasarea de la Chelsea, iar Sevilla a reușit să scoată un punct din meciul cu Real Madrid. Pe londonezi îi așteaptă însă o atmosferă incendiară la Sevilla.
Citește și:

Deplasări complicate pentru Real și Napoli

Favoritele grupei C, Real Madrid și Napoli, au deplasări extrem de complicate în această etapă. Cu maximum de puncte din două meciuri, Realul merge la Braga pentru a înfrunta echipa care a reușit un rezultat superb în etapa anterioară. Portughezii au revenit de la 0-2 împotriva lui Union Berlin, pe teren străin, golul victoriei fiind marcat în ultimul minut. Napoli a avut o misiune foarte grea pe municipalul din Braga, unde a câștigat la limită, datorită unui autogol. Astfel, Madridul trebuie să își ia toate măsurile de precauție în fața unei echipe foarte imprevizibile.
Campioana Italiei, Napoli, are nevoie de o victorie la Berlin pentru a nu pierde contactul cu liderul grupei. Union este o echipă rănită, care a făcut două meciuri excelente atât cu Real, cât și cu Braga, dar nu s-a ales cu niciun punct. Revelația ultimelor sezoane din Germania va încerca să realizeze surpriza și să facă primele puncte din istoria clubului în Champions League.

Sociedad și Inter, la egalitate înaintea etapei a treia

Grupa D este ultima care își dispută meciurile marți seara, acolo unde Real Sociedad și Inter își împart prima poziție. Ambele echipe au câte 4 puncte, dar spaniolii stau mai bine la capitolul golaverajului, cu un gol. Sociedad poate să își mențină poziția de lider cu o victorie în deplasare, contra Benficăi, echipă fără punct câștigat până acum. Portughezii au nevoie de victorie în fața liderului pentru a mai spera la calificare, dar misiunea acestora nu va fi deloc ușoară, Sociedad fiind una dintre cele mai în formă echipe din Europa la momentul actual.
În cealaltă partidă a grupei, Inter va avea un meci aparent simplu în fața celor de la Salzburg pe teren propriu. Nu trebuie uitat faptul că tinerii campioanei Austriei au învins-o pe Benfica în prima etapă, tocmai pe Estadio da Luz, așadar trupa lui Gerhard Struber este una redutabilă pe teren străin. Inter este lider în Serie A după o victorie la scor de neprezentare în fața celor de la Torino. Trupa lui Simone Inzaghi are 4 meciuri consecutive fără înfrângere în toate competițiile.
Etapa a treia a grupelor UEFA Champions League se sesfășoară pe 24, respectiv 25 octombrie, iar toate meciurile vor fi transmise în format LIVETEXT pe Eurosport.ro.

Programul complet al zilei de marți din UEFA Champions League

  • Galatasaray - Bayern (ora 19:45)
  • Inter - Salzburg (ora 19:45)
  • Benfica - Real Sociedad (ora 22:00)
  • Braga - Real Madrid (ora 22:00)
  • Lens - PSV (ora 22:00)
  • Manchester United - FC Copenhaga (ora 22:00)
  • Sevilla - Arsenal (ora 22:00)
  • Union Berlin - Napoli (ora 22:00)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo