Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răspunsul genial al lui Ancelotti, când i s-a spus că Tuchel e convins că Gnabry va înscrie cu Real Madrid

Bianca Dumitru

Publicat 30/04/2024 la 10:08 GMT+3

Bayern Munchen o va înfrunta în această seară, de la ora 22:00, pe teren propriu, pe Real Madrid, în meciul tur din semifinalele Champions League. Înaintea partidei, Carlo Ancelotti a fost întrebat despre afirmațiile lui Thomas Tuchel, care a spus că Serge Gnabry va înscrie împotriva "galacticilor".

Carlo Ancelotti

Credit imagine: Twitter

Bayern Munchen va primi în această seară, de la ora 22:00, vizita celor de la Real Madrid, în meciul tur din semifinalele Champions League, o confruntare de neratat, între doi coloși ai fotbalului european.
Înaintea partidei, Carlo Ancelotti a vorbit despre duelul cu bavarezii, echipă pe care a antrenat-o în sezonul 2016/17. Tehnicianului italian i s-a spus că Thomas Tuchel a anunțat că Serge Gnabry va înscrie în poarta "galacticilor".
Ancelotti, care a anunțat că Aurelien Tchouameni va fi titular în această seară, a reacționat imediat, oferind un răspuns genial:
"Ei bine, pot spune că Vinicius are mai multe șanse să înscrie decât Mendy", a declarat antrenorul celor de la Real Madrid, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.
Tehnicianul a fost întrebat în limba germană despre Munchen și despre ce îi lipsește din Germania, dar a spus că nu poate să răspundă în limba nemților:
"Îmi pare rău că am uitat germana. Munchen este un oraș minunat în care să locuiești, dar germana nu mi-a intrat niciodată cu adevărat în minte. Fiul meu o vorbește bine", a spus Carlo Ancelotti.
Citește și:

BAYERN - REAL MADRID, ÎN SEMIFINALELE CHAMPIONS LEAGUE

Real Madrid și Bayern Munchen s-au mai întâlnit de 26 de ori până acum în Champions League. Cea mai recentă confruntare a avut loc în sezonul 2017/18, tot în semifinale, când "galacticii" s-au impus cu scorul general de 4-3.
În această stagiune, echipa lui Carlo Ancelotti s-a calificat în penultimul act al competiției după ce a trecut în sferturi de Manchester City, scor general 5-4. De cealaltă parte, fosta campioană a Germaniei a învins-o pe Arsenal, scor general 3-2.
"Carlo Ancelotti este o legendă. Este foarte umil, extraordinar și nu poate fi apreciat suficient." - Thomas Tuchel
Manșa tur dintre Bayern Munchen și Real Madrid este programată marți seară, de la ora 22:00, și va fi transmisă în format LIVE TEXT aici.
Cine va câștiga trofeul Champions League în sezonul 2023/24?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo