Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Suporterii PSG-ului, mesaj dur înainte de meciul tur cu Barcelona din UCL! "O echipă detestabilă, ajutată de arbitri"

Bianca Dumitru

Publicat 08/04/2024 la 10:55 GMT+3

PSG va primi miercuri seară, de la ora 22:00, vizita celor de la Barcelona, într-un meci contând pentru manșa tur a sferturilor de finală din Champions League. Înaintea partidei, suporterii campioanei Franței au transmis un mesaj dur pe rețelele de socializare, criticându-i pe catalani și cerând ca tribunele să fie pline pe Parc des Princes.

Les fans du PSG face à Beveren

Credit imagine: Getty Images

PSG o va înfrunta miercuri seară, de la ora 22:00, pe teren propriu, pe Barcelona, într-un meci contând pentru manșa tur a sferturilor de finală din Champions League.
Cu circa 72 de ore înaintea partidei, ultrașii campioanei Franței au transmis un mesaj pe rețelele de socializare, cerând mobilizarea tuturor suporterilor PSG-ului, astfel încât atmosfera de pe Parc des Princes să-i facă pe catalani să tremure.
În ceea ce o privește pe echipa lui Xavi, francezii au criticat-o pe Barcelona, scriind că aceasta este o formație "detestabilă" și care este adesea ajutată de arbitri. Astfel, suporterii parizienilor sunt deciși să le creeze pe stadion un mediu ostil, care să-i incomodeze pe jucătorii clubului blaugrana.
Ultrașii PSG-ului au adăugat că singurul obiectiv al echipei lui Luis Enrique trebuie să fie victoria și că ei vor face tot ce ține de ei pentru a-i încuraja și a-i ajuta să obțină rezultatul dorit.
Citește și:

Ultrașii PSG-ului, mesaj dur înainte de vizita Barcelonei

"Miercuri, echipa noastră se duelează cu FC Barcelona. Pentru noi, jocul a început după fluierul final împotriva lui Clermont. Rolul nostru va fi esențial și cerem mobilizarea totală a fiecăruia.
Să fim uniți ca unul pentru a-i încuraja pe ai noștri. Să mergem pe stadion și să ne facem adversarii să tremure cât mai curând după ce intră să se încălzească.
Această Barcelona detestabilă, atât de des favorizată de arbitri, trebuie să se simtă mai mult decât într-un teritoriu ostil. Este de datoria noastră să facem din Parc des Princes o fortăreață terifiantă pentru rivali, pentru ca echipa noastră să fie imbatabilă. Această echipă, de la care ne place mentalitatea ei războinică și solidaritatea, ar trebui să ne simtă hotărâți în tribune.”
Lideri, jucători, staff, fani și ultrași, toți împreună pentru clubul nostru, PSG. Să luminăm legendarul nostru Parc des Princes, să fim nemiloși. Singurul nostru obiectiv este victoria și fiecare trebuie să-și joace rolul temeinic. Împreună suntem invincibili", au scris suporterii parizienilor.
Duelul dintre PSG și Barcelona, programat miercuri seară, de la ora 22:00, va fi transmis în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo