Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

UEFA a anunțat pe cine a delegat pentru a conduce duelul retur din UCL, Sheriff- Farul. Le-a purtat noroc românilor

Maria Olteanu

Publicat 17/07/2023 la 15:54 GMT+3

Farul a debutat cu dreptul în cupele europene, câștigând prima manșă din turul 1 preliminar al UEFA Champions League, scor 1-0, pe teren propriu, cu Sheriff Tiraspol. Meciul decisiv este mâine seară, în Republica Moldova, iar UEFA a anunțat brigada de arbitri care va conduce acest duel.

Adrian Mazilu (Farul Constanța)

Credit imagine: Getty Images

Farul Constanța a câștigat pe teren propriu, cu scorul de 1-0, prima manșă din dubla cu Sheriff Tiraspol, contând pentru primul tur preliminar al Champions League.
Mâine seară, începând cu ora 20:00, campioana va avea duelul retur, decisiv în vederea calificării în faza următoare a competiției, în deplasare, la Tiraspol.
În cursul zilei de astăzi, forul internațional a anunțat cine este arbitrul delegat să conducă acest joc.
Alesul UEFA pentru confrunatarea de la Tiraspol este portughezul Miguel Nogueira. Acesta a fost rezervă anul trecut la duelul celor de la CFR Cluj, cu Slavia Praga, scor 2-0, așa că le-a purtat noroc românilor în cupele europene.
Acesta va fi ajutat la cele două linii de asistenţii Pedro Almeida şi Rui Teixeira. Arbitru de rezervă a fost delegat Andre Narciso, iar în camera VAR se vor afla Luis Godinho şi Bruno Esteves.
Farul pleacă ușor favorită după prima confruntare și este la 90 de minute distanță de turul secund al UCL.
Dacă va reuși să treacă de Sheriff, Farul va da în turul secund cel mai probabil de Maccabi Haifa, care în manșa tur a câștigat cu 4-0 în deplasare, la Hamrun Spartans (Malta).
În cazul în care va fi însă eliminată din Champions League, campioana României va continua aventura în cea de-a treia competiție din punct de vedere valoric, Conference League, cu învinsa dintre Urartu (Armenia) şi Zrinjski Mostar (Bosnia).
Cât rezistă echipele românești în următorul sezon al cupelor europene?
CITEȘTE ȘI:

FARUL A TRANSMIS INFORMAȚII PENTRU DEPLASAREA FANILOR LA TIRASPOL

Meciul fusese inițial programat la Chișinău, având în vedere gradul de risc din zona Tiraspol, dar până la urmă UEFA a decis ca jocul să aibă loc pe terenul gazdelor.
Oficialii celor de la Farul au transmis în cursul zilei de luni ultimele informații pentru suporterii dobrogeni care vor face deplasarea în Republica Moldova pentru a fi alături de echipă chiar de pe stadion.
"În atenția suporterilor fariști care vor face deplasarea la Tiraspol.
Accesul se face doar pe baza unui pașaport valabil.
Prețul unui bilet în sectorul destinat fanilor echipei noastre costă 5 euro. Atenție! Plata biletelor se face doar cash!
Casa de bilete destinată fanilor fariști va fi deschisă în ziua jocului începând cu ora 10:00.
Le recomandăm suporterilor care fac deplasare organizat, cu autocare, să aibă imprimat pe parbrizul automobilului logo-ul Farul, într-un format A4, pentru o tranzitare cât mai simplă a punctului vamal!
Vă așteptăm alături de noi! Mereu împreună!", au transmis cei de la Farul, pe rețelele de socializare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo