Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un star de la Man City nu a suportat eșecul cu Real Madrid: "A fost o singură echipă pe teren"

Nicu Savin

Publicat 18/04/2024 la 09:02 GMT+3

Manchester City a fost eliminată de Real Madrid în sferturile de finală din Champions League, la penalty-uri. Eșecul este greu de digerat pentru "cetățeni", care au dominat reuturl de pe Eitihad, iar Rodri a avut un discurs sugestiv la finalul partidei, spunând că echipa mai bună a părăsit competiția.

Rodri, De Bruyne și Ruben Dias, în duel cu Jude Bellingham (Manchester City - Real Madrid)

Credit imagine: Eurosport

Manchester City a eșuat în tentativa de a a-și apăra trofeul Champions League câștigat anul trecut. "Cetățenii" au fost învinși dramatic de Real Madrid, la penalty-uri, după ce scorul a fost 4-4 la general la finalul reprizelor suplimentare din partida retur.
Realul a condus cu 1-0 pe Etihad, dar apoi City a controlat autoritar jocul, fără a avea însă prea multe ocazii clare. Campioana en-titre a reușit totuși să egaleze, dar Bernardo Silva și Kovacic au ratat la loteria loviturilor de departajare (la Real a ratat doar Modric) și madrilenii au mers în semifinale, ceea ce le-a creat o supărare fără margini jucătorilor lui Guardiola.

Rodri, discurs plin de frustrare, după Man City - Real Madrid: "Noi ar fi trebuit să câștigăm"

Antrenorul "cetățenilor" nu a dat vina pe ghinion și a avut puterea să-și felicite adversarii, dar Rodri a avut un discurs diferit. Mijlocașul iberic a fost extrem de tranșant și a spus că echipa mai slabă a trecut mai departe, subliniind că madrilenii abia au așteptat penalty-urile.
"Ca să fiu sincer, am văzut o singură echipă pe teren astăzi. E greu să găsești o explicație... Până la urmă asta e fotbalul. Știm ce facem și știm că această competiție nu presupune doar meritele, presupune să bagi mingea în poartă. Ei au dat gol la singura ocazie, iar noi am controlat apoi tot jocul și am reușit să egalăm. Știam că jocul va fi lung pentru ei, dar nu ne așteptam să se apere atât de jos. Aveam senzația că le-a convenit să ajungem la penalty-uri.
Am avut șanse și dacă eram mai preciși am fi câștigat jocul. Real Madrid a câștigat o dublă pe care, după părerea mea, noi ar fi trebuit să o câștigăm. În cele din urmă, acesta este fotbalul. Când ai dat totul, nu ai nimic să-ți reproșezi. Acum este timpul să încurajez băieții și să-l felicit pe cei de la Real Madrid.", a spus Rodri, citat de Marca.
Manchester City a ratat șansa de a deveni a 2-a echipă care câștigă Champions League în ani succesivi, de la introducerea actualului format. Real Madrid rămâne singura formație care a izbutit acest lucru, cucerind trofeul chiar de 3 ori la rând (2016, 2017 și 2018). Acum, echipa lui Guardiola se poate concentra doar pe Premier League, unde e lider cu 6 etape înainte de final, și pe Cupa Angliei, competiție în care e în semifinale (ca juca sâmbătă cu Chelsea).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol