Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un star de la Real Madrid nu s-a ferit de cuvinte: "Manchester City e cea mai bună echipă din lume"

Nicu Savin

Publicat 08/04/2024 la 20:55 GMT+3

Real Madrid și Manchester City se vor duela în sferturile de finală din UEFA Champions League în acest sezon, după ce în precedenții doi ani au fost adversare în semifinale. Rodrygo a prefațat dubla din următoarea săptămână și nu s-a ferit să afirme că nu și-a dorit să întâlnească City atât de devreme, spunând că echipa lui Guardiola este cea mai bună din lume la ora actuală.

Real Madrid, Rodrygo

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid - Manchester City este blockbusterul din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, chiar dacă și celelalte 3 duble manșe sunt extrem de ofertante. Cele două formații au fost advesare în semifinale în precentele două sezoane, iar echipa care a trecut mai departe a și câștigat trofeul: Real Madrid în 2022 și Man City în 2023.
Majoritatea specialiștilor consideră că și în acest an va fi la fel, astfel că dubla se anunță electrizantă, mai ales că găsește cele două combatante în formă foarte bună. "Cetățenii" au ceva probleme de lot în defensivă, dar rămân o forță indiferent de context, iar respectul de care se bucură echipa lui Guardiola reiese din discursul elogios al lui Rodrygo la adresa "cetățenilor".

Rodrygo crede că Manchester City este cea mai bună echipă din lume

Într-un amplu interviu pentru The Guardian, brazilianul de la Real Madrid a recunoscut că ar fi vrut să evite City în această fază a competiției, chiar dacă e convins că sentimentul e reciproc în tabăra englezilor. Rodrygo nu s-a ferit să afirme că City e cea mai bună echipă din lume la ora actuală, argumentând că trupa lui Guardiola nu are niciun punct slab.
"Adevărul este că Manchester City este o rivală pe care am vrut să o evităm, deși cred că nici ei nu ar fi vrut să joace împotriva noastră. Manchester City este o echipă foarte bună, dar la fel este și echipa noastră. Va fi frumos să-i înfrunt din nou.
City este campioana în vigoare a Ligii Campionilor și campioana mondială a cluburilor. În acest moment sunt cea mai bună echipă din lume, așa că avem un respect total pentru ei. Nu au jucători slabi sau medii, nu există jucători pe care să crezi că-i poți pune sub presiune pentru că nu sunt foarte buni sau îți pot facilita o șansă. Ei știu să controleze mingea și jocul. Joacă frumos, sunt o echipă dificilă. Este iritant să joc împotriva lor, dar am încredere în echipa noastră.", a spus Rodrygo, citat de AS.com.
Acum doi ani, Rodrygo a fost eroul lui Real Madrid în semifinala cu Manchester City. "Cetățenii" au câștigat cu 4-3 pe Etihad și în minutul 90 al partidei retur conduceau cu 1-0, dar o dublă a brazilianului în ultimele minute a dus meciul în prelungiri, unde Benzema a marcat golul calificării. City și-a luat revanșa cu vârf și îndesat anul trecut, când s-a impus cu scorul general de 5-2 (1-1 pe Bernabeu și 4-0 pe Etihad).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo