Italia - Spania și Belgia - Franța sunt cele 2 semifinale din Liga Națiunilor. Prima dintre partide va avea loc miercuri seara, în ceea ce va fi o reeditare a semifinalei de la EURO 2020, când Italia a învins Spania la loviturile de departajare.
"Azzurrii" au avantajul terenului propriu, dar setea de revanșă a ibericilor este una uriașă. Într-un interviu acordat presei din Spania, Luis Enrique a declara că "mai devreme sau mai târziu, Italia va pierde".
Selecționerul "Furiei Roja" a făcut această afirmație în contextul în care Italia are o serie incredibilă, de 37 de partide consecutive fără înfrângere. "Squadra Azzurra" nu a mai pierdut un meci din 10 septembrie 2018, când a fost învinsă de Portugalia în faza grupelor din Liga Națiunilor, scor 1-0.
Cupa Mondială FIFA
Reacția genială a presei din Spania după finalul de coșmar din grupa E: "Danke, Havertz!
ACUM 11 ORE
Citește și:

Roberto Mancini, răspuns savuros pentru Luis Enrique

Italia a impreisionat la EURO 2020, câștigând trofeul, dar în meciurile ulterioare prestația elevilor lui Mancini nu mai fost la același nivel. Un egal surprinzător acasă cu Bulgaria și o altă remiză, în deplasare cu Elveția, ambele în preliminariile Campionatului Mondial din Qatar au ridicat destule semne de întrebare privind motivația italienilor după succesul de la turneul final din această vară.
La conferința de presă de dinaintea meciului cu Spania, Roberto Mancini a dat asigurări că dorința de a cuceri noi trofee este în continuare una ridicată în tabăra sa și a spus și când ar prefera să fie oprită seria incredibilă de invincibilitate, oferindu-i astfel o replică pe măsură lui Luis Enrique.
"Ar fi foarte important să confirmăm câștigarea EURO. Vrem să învingem Spania. Scopul este întotdeauna să câștigăm, va depinde de noi. Antrenorul Spaniei are dreptate: mai devreme sau mai târziu vom pierde, dar am vrea să continuăm neînvinși până în decembrie 2022", a spus Mancini, citat de Gazzetta dello Sport.
Declarația lui Mancini este sugestivă, deoarece în decembrie 2022 Campionatul Mondial din Qatar se va fi încheiat. Astfel, Mancini a transmis un mesaj clar, că Italia își propune să câștige pentru a 5-a oraă în istorie Cupa Mondială și să intre astfel în categoria selectă a echipelor care dețin în același timp și titlul mondial și cel continental.
Cupa Mondială FIFA
El este românul care a fost aproape de lovitura vieții la Cupa Mondială! Cotă fabuloasă de 20.000
ACUM 11 ORE
Cupa Mondială FIFA
Final de infarct în grupa E! Japonia și Spania s-au calificat în optimi! Germania e OUT
ACUM 12 ORE