România a debutat cu stângul în Liga Națiunilor, ediția 2022/23, fiind învinsă de Muntenegru, la Podgorica, cu scorul de 2-0. "Tricolorii" au făcut un joc foarte slab, iar rezultatul a fost în consecință.
Eșecul suferit de echipa lui Edi Iordănescu le-a dat aripi adversarilor din Bosnia și Herțegovina. Înaintea duelului cu România, mijlocașul bosniac Dino Hotic a prefațat meciul de la Zenica.
Fotbalistul care evoluează la Cercle Brugge a declarat că nu are niciun dubiu că echipa sa va câștiga, punctând că partida le va fi mai la îndemână gazdelor decât a fost cea cu Finlanda, din prima etapă a Ligii Națiunilor, încheiată cu scorul de 1-1.
Fotbal
Edi Iordănescu ar putea pleca de la națională în septembrie! Anunțul făcut de președintele FRF
IERI LA 15:51
"Contra Finlandei este mereu dificil să joci. Cred că am meritat un punct, poate chiar mai mult, dar, în cele din urmă, și un punct este bun în deplasare. Trebuie să mergem mai departe acum, vom juca contra României la Zenica și vrem cele trei puncte.
Cu toții suntem profesioniști și știm să ne recuperăm după meci. Vom fi pregătiți pentru români. Fiecare meci este dificil pentru noi, însă dacă suntem sută la sută, cred că nu vor fi probleme și vom câștiga trei puncte", a declarat Dino Hotic, citat de publicația bosniacă Sport.
Citește și:

CE COTĂ ARE ROMÂNIA LA CÂȘTIGAREA GRUPEI DIN LIGA NAȚIUNILOR

România a debutat cu stângul în Liga Națiunilor, ediția 2022/23, fiind învinsă de Muntenegru, la Podgorica, cu scorul de 2-0. "Tricolorii" au făcut un joc foarte slab, iar rezultatul a fost în consecință.
În urma înfrângerii, echipa lui Edi Iordănescu i-a dezamăgit până și pe bookmaker-i, care nu cred în șansele României de a mai câștiga grupa din care face parte. Potrivit caselor de pariuri, "tricolorii" au o cotă de 6 pentru a ocupa locul 1 în grupa 3 din Liga B.
Mult mai bine cotați sunt cei din Bosnia și Herțegovina, care au fost cotați cu 2,5, în timp ce Finlanda are o cotă de 3,25, iar Muntenegru este a treia, cu o cotă de 4,25.
În plus, bookmaker-ii nu le dau șanse prea mari jucătorilor lui Edi Iordănescu nici în meciul cu Bosnia și Herțegovina, de marți seară. Echipa României pornește cu șansa a doua în deplasarea de la Zenica, având o cotă de 3,3 pentru victorie. De cealaltă parte, gazdele sunt cotate cu 2,25.

PROGRAMUL URMĂTOARELOR ETAPE DIN LIGA NAȚIUNILOR

  • 7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina - ROMÂNIA (ora 21:45), Finlanda - Muntenegru (ora 21:45)
  • 11 iunie 2022: Muntenegru - Bosnia și Herțegovina (ora 16:00), ROMÂNIA - Finlanda (ora 21:45)
  • 14 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina - Finlanda (ora 21:45), ROMÂNIA - Muntenegru (ora 21:45)
Fotbal
Florin Niță, indicii despre posibila despărțire de Sparta Praga! Ce planuri de viitor are
IERI LA 11:19
Liga Națiunilor UEFA
Care este starea de spirit a lui Edi Iordănescu după debutul în Liga Națiunilor! "Se va ridica"
26/06/2022 LA 14:16