Vlad Chiricheș a părut "distrus" după meciul România – Muntenegru, încheiat cu un eșec istoric, scor 0-3, într-un meci contând pentru Liga Națiunilor. La fel ca și în tur, muntenegrenii au speculat momentele slabe ale defensivei tricolore.
"Ne pare rău că nu am reușit să facem mai mult, să ne ridicăm la așteptările tuturor", au fost primele cuvinte ale căpitanului echipei naționale la Prima TV.
Fotbal
Edi Iordănescu ar putea pleca de la națională în septembrie! Anunțul făcut de președintele FRF
29/06/2022 LA 15:51

Vlad Chiricheș a vorbit despre subiectul retragerii de la echipa națională

România este pe ultimul loc în Grupa B3 și foarte aproape de o retrogradare în Liga C! Tricolorii au arătat până acum că sunt cei mai slabi dintr-o grupăr din care mai fac parte Bosnia și Finlanda.
"În momentul de față, cifrele spun totul. Este clar că nu suntem într-un moment bun și e important să ridicăm totuși privirea din pământ, să mergem la echipele noastre de club, să jucăm meci de meci și să venim la echipa națională mai hotărâți, cu mai multă determinare, mai mult curaj, mai multă încredere și să aducem rezultate", a comentat Chiricheș.
Este un moment rușinos. Important este să ne relaxăm în finalul acesta de sezon și să venim mult mai determinați în septembrie și puși pe fapte
Inevitabil, subiectul retragerii de la echipa națională a jucătorului de 32 de ani a revenit în actualitate după acest joc. Chiricheș a admis că a luat acest lucru în calcul după partida tur:
"Sunt momente dificile și câteodată ai și gânduri mai negre. După primul meci mi-a fost înjurată familia, mi-au fost înjurați copii. Accept orice legat de mine, dar de familia mea nu aș vrea să se lege nimeni."
România mai are două jocuri în Liga Națiunilor în toamnă, în deplasare cu Finlanda și pe teren propriu cu Bosnia.
Fotbal
Florin Niță, indicii despre posibila despărțire de Sparta Praga! Ce planuri de viitor are
29/06/2022 LA 11:19
Liga Națiunilor UEFA
Care este starea de spirit a lui Edi Iordănescu după debutul în Liga Națiunilor! "Se va ridica"
26/06/2022 LA 14:16