Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Vlad Chiricheș, despre retragerea de la națională. "Accept orice, dar de familia mea nu aș vrea să se lege nimeni"

Andrei Nicolae

Actualizat 15/06/2022 la 00:16 GMT+3

Vlad Chiricheș a prins câteva zile slabe la prima reprezentativă și a admis că a luat în calcul inclusiv retragerea după jocul tur din Muntenegru (0-2). Căpitanul naționalei a catalogat "rușinos" ce s-a întâmplat la meciul retur (0-3).

Vlad Chiricheș, în Bosnia - România

Credit imagine: Getty Images

Vlad Chiricheș a părut "distrus" după meciul România – Muntenegru, încheiat cu un eșec istoric, scor 0-3, într-un meci contând pentru Liga Națiunilor. La fel ca și în tur, muntenegrenii au speculat momentele slabe ale defensivei tricolore.
"Ne pare rău că nu am reușit să facem mai mult, să ne ridicăm la așteptările tuturor", au fost primele cuvinte ale căpitanului echipei naționale la Prima TV.

Vlad Chiricheș a vorbit despre subiectul retragerii de la echipa națională

România este pe ultimul loc în Grupa B3 și foarte aproape de o retrogradare în Liga C! Tricolorii au arătat până acum că sunt cei mai slabi dintr-o grupăr din care mai fac parte Bosnia și Finlanda.
"În momentul de față, cifrele spun totul. Este clar că nu suntem într-un moment bun și e important să ridicăm totuși privirea din pământ, să mergem la echipele noastre de club, să jucăm meci de meci și să venim la echipa națională mai hotărâți, cu mai multă determinare, mai mult curaj, mai multă încredere și să aducem rezultate", a comentat Chiricheș.
Este un moment rușinos. Important este să ne relaxăm în finalul acesta de sezon și să venim mult mai determinați în septembrie și puși pe fapte
Inevitabil, subiectul retragerii de la echipa națională a jucătorului de 32 de ani a revenit în actualitate după acest joc. Chiricheș a admis că a luat acest lucru în calcul după partida tur:
"Sunt momente dificile și câteodată ai și gânduri mai negre. După primul meci mi-a fost înjurată familia, mi-au fost înjurați copii. Accept orice legat de mine, dar de familia mea nu aș vrea să se lege nimeni."
România mai are două jocuri în Liga Națiunilor în toamnă, în deplasare cu Finlanda și pe teren propriu cu Bosnia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo