Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Incredibil! Un meci de fotbal a fost prelungit cu 42 de minute! Pedepse crunte pentru arbitri

Bianca Dumitru

Publicat 14/03/2023 la 21:53 GMT+2

Meciul de fotbal dintre Atletico Palmaflor și Blooming, contând pentru a șasea etapă a campionatului Boliviei, a fost prelungit cu 42 de minute. După încheierea partidei, arbitrii au fost pedepsiți dur pentru deciziile luate.

Palmaflor-Blooming

Credit imagine: Twitter

S-a scris istorie într-un meci de fotbal din campionatul Boliviei. Partida dintre Atletico Palmaflor și Blooming, contând pentru a șasea etapă a competiției, a fost prelungită cu 42 de minute.
La finalul celor 90 de minute regulamentare, tabela indica 2-2. În prelungiri au fost acordate 3 cartonașe roșii, în minutele 111, 118 și 121, iar în minutul 132 de gazde s-a dat golul victoriei de către oaspeți.
Timpul adăugat a ajuns la aproape o repriză întreagă din cauza minutelor scurse în timpul intervențiilor arbitrajului video, dar și din cauza ploii puternice care le-a pus probleme importante fotbaliștilor.
Citește și:

Pedepse crunte pentru arbitrii partidei Palmaflor - Blooming

După încheierea partidei care a avut loc noaptea trecută, echipa oaspete a avut cuvinte dure la adresa arbitrilor, pe care i-au acuzat că au avut o prestație jenantă și că i-au expus pe jucători la accidentări.
Șefii celor de la Blooming au anunțat că vor face plângeri oficiale împotriva arbitrilor, cerând excluderea lor din fotbal. După câteva ore, a fost confirmată și pedeapsa primită de oficialii meciului.
Federația Boliviană de Fotbal a luat decizia de a-i suspenda pe termen nedefinit până la verificarea înregistrărilor din timpul partidei, în urma cărora se vor determina greșelile făcute la nivel individual și colectiv.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo