FC Barcelona a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa Mallorca, în etapa a 28-a a campionatului Spaniei. În ciuda faptului că meciul s-a jucat fără spectatori, în minutul 53, un băiat îmbrăcat în tricoul naţionalei Argentinei cu numele lui Lionel Messi inscripționat pe spate, dar care nu avea mască, a intrat pe teren şi făcut o poză cu Jordi Alba.
Suporterul a încercat să ajungă și la Messi pentru a face o poză și cu el, dar nu a reușit. Stewarzii l-au oprit la timp. Barcelona a început în forță și Vidal a deschis scorul încă din primul minut din pasa lui Jordi Alba. Braithwaite a majorat diferența în minutul 37, din pasa lui Messi. Jordi Alba și-a trecut și el numele pe tabela de marcaj în minutul 79, din pasa lui Leo Messi, care a închis tabela în minutul 93, fiind desemnat omul meciului. Barcelona are acum 61 de puncte, după 28 de runde în La Liga și ocupă prima poziție în campionat.

Mallorca, învinsă și cu banii luați

Liga
Ronald Koeman, comportament bizar la conferința de presă! A citit un comunicat și a dispărut
ACUM 8 ORE
Comisia de disciplină a RFEF a anunțat că Mallorca va trebui să plătească o amendă în valoare de 301 euro. Spre deosebire de clubul Mallorca, fanul care a pătruns pe teren are de ispășit o pedeapsă mult mai grea. Tânărul de 17 ani riscă să primească o interdicţie de a intra pe stadioane doi ani şi o amendă până la 60.000 de euro.
Forul consideră incidentul “o faptă penală” şi condamnă “total” ce s-a întâmplat. “Acest tip de commportament pune sănătatea celorlalţi în pericol şi poate adduce atingere integrităţii competiţiei”, a precizat LaLiga.Fanul a declarat pentru Cadena Cope că a sărit un gard de doi metri pentru a ajunge în stadion. “Am plănuit asta de când am aflat că se va juca meciul. Voiam să-mi fac o fotografie cu Messi şi să îl întâlnesc, pentru că este idolul meu”, a explicat el.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Liga
A mai rămas unul! Marele favorit să îi ia locul lui Koeman pe banca Barcelonei
ACUM 15 ORE
Liga
Primul antrenor care îi întoarce spatele Barcelonei: "E amuzant pentru voi, nu și pentru mine"
ACUM 16 ORE