Carlo Ancelotti și-a început al doilea mandat pe banca lui Real Madrid, iar ambițiile tehnicianului italian sunt dintre cele mai mari. Câștigarea campionatului și un parcurs cât mai lung în Champions League sunt obiectivele principale ale clubului, în ciuda faptului că madrilenii întâmpină dificulăți în plan financiar și e greu de crezut că se vor face tranferuri de răsunet în această perioadă de mercato.
Cu toate astea, Ancelotti s-a declarat mulțumit de mixul de tinerețe și experiență din cadrul lotului actual, evindețiind în special implicarea deosebită a fotbaliștilor trecuți de prima tinerețe.
"Am muncit foarte mult, jucătorii s-au descurcat foarte bine, există multă calitate la tineri și un mare angajament la veterani. Mi-a plăcut foarte mult acest lucru, angajamentul lui Carvajal, Nacho Marcelo, Lucas sau Isco, jucători care au câștigat totul și încă mai au dorința, entuziasmul și foamea de a avea un sezon grozav așa cum ne-am dori cu toții.", a spus Ancelotti, citat de Marca.
Ligue 1
Mbappe i s-a destăinuit lui Ander Herrera, în august: "Rămân aici, frate, rămân!"
17/09/2021 LA 15:40

Ancelotti: "Trebuie să ținem cont de istoria acestui club"

David Alaba este cel mai important jucător care a semnat în această vară cu Real Madrid. Austriacul este un jucător polivalent, însă Ancelotti a precizat că acesta va fi folosit cu precădere în centrul defensivei.
"Alaba este un jucător complet, cu multă calitate, inteligent din punct de vedere tactic în apărare. L-am folosit ca fundaș central în ultimele jocuri la Bayern, uneori joacă la mijlocul terenului pentru Austria, el poate juca și pe stânga. Este un jucător complet care se va descurca foarte bine în acest sezon.", a adăugat Ancelotti.
Îm privința stilului de joc pe care îl va practica Realul, Ancelotti a asigurat că acesta va fi unul agresiv: "Trebuie să ținem cont de istoria acestui club. Echipa trebuie să joace bine, arătând calitatea pe care o are, este istoria clubului în joc. Vom juca un fotbal energic, cu intensitate, atât cu mingea cât și fără minge. Este ceea ce necesită fotbalul de astăzi, o mare intensitate cu sau fără minge."
Liga
Decizia de ultimă oră pe care Real Madrid a luat-o în cazul lui Mbappe! "Nu mai vorbim"
17/09/2021 LA 11:57
Premier League
Klopp cumpără de la Real Madrid! 35 de milioane € pentru transferul iernii în Europa
09/09/2021 LA 09:03