Ronaldo nu e fericit la Torino și va dori o altă provocare peste un an și jumătate, cu toate că oficialii lui Juventus luau în calcul să îi facă o nouă ofertă, a anunțat Tuttosport de luna trecută.
Între timp, s-au făcut multe speculații în legătură cu viitorul lusitanului, iar As susține că Real Madrid e o variantă. Cel puțin, asta își dorește CR7, Florentino Perez nefiind atât de convins că ar fi utilă o întoarcere a golgheterului all-time din Champions League.
"Adevărul este că Cristiano Ronaldo și-a schimbat atitudinea față de Real Madrid în ultimele luni. A existat o apropiere cu președintele și cu mulți dintre cei care i-au fost colegi", notează As, dar sursa citată susține că boardul "galacticilor" nu sunt foarte deciși să îl aducă înapoi.
Cupa Mondială FIFA
Fernando Santos, nemulțumit de gestul lui Cristiano Ronaldo! "Chiar nu mi-a plăcut deloc"
ACUM 8 ORE
În primul rând, salariul cerut e unul extrem de mare, iar conducerea blanco nu consideră că un fotbalist atât de bătrân (Ronaldo va avea 37 de ani în 2022) mai poate fi util. În plus, la vară e de așteptat ca Mbappe să fie transferat de campioana Spaniei, astfel că problemele din atac ar urma să fie rezolvate.

PSG și Manchester United, celelalte variante pentru CR7

Paris Saint-Germain se află printre cluburile care sunt interesate de Ronaldo, iar directorul sportiv Leonardo nu a exclus posibilitatea ca portughezul să ajungă în capitala Franței.
Totuși, el a adăugat: "Este normal să se discute despre acest lucru, dar din cauza nebuniei de pe piață de acum, nu ni-l putem permite în acest moment".
Chiar și așa, CR7 este feblețea lui Nasser Al-Khelaifi și, mai ales dacă Mbappe va pleca la Real Madrid, mutarea ar putea prinde contur.
O altă variantă pentru portughez este Manchester United, formație care suferă în ofensivă și care a reușit pe ultima sută de metri să ajungă la un acord cu Edinson Cavani. Și în cazul în care va ajunge pe Old Trafford, am discuta de o revenire a fotbalistului care i-a condus pe "diavoli" spre ultimul trofeu Champions League din istorie (2008).
https://i.eurosport.com/2020/11/19/2939637.jpg
Premier League
"Fără supărare, dar United și Real Madrid nu se compară!" Sfatul lui Van Dijk pentru Gakpo
ACUM 14 ORE
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo, în război cu fanii Portugaliei! 70% dintre suporteri au votat împotriva starului lusitan
IERI LA 14:38