Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

As: Ronaldo vrea să se întoarcă la Real Madrid. Perez nici nu vrea să audă de o asemenea variantă

Cristian Mihală

Publicat 21/11/2020 la 15:33 GMT+2

Cristiano Ronaldo cochetează cu ideea revenirii la Real Madrid, clubul unde a cunoscut cele mai mari satisfacții din carieră.

Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo holds the trophy at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on May 27, 2018

Credit imagine: Getty Images

Ronaldo nu e fericit la Torino și va dori o altă provocare peste un an și jumătate, cu toate că oficialii lui Juventus luau în calcul să îi facă o nouă ofertă, a anunțat Tuttosport de luna trecută.
Între timp, s-au făcut multe speculații în legătură cu viitorul lusitanului, iar As susține că Real Madrid e o variantă. Cel puțin, asta își dorește CR7, Florentino Perez nefiind atât de convins că ar fi utilă o întoarcere a golgheterului all-time din Champions League.
"Adevărul este că Cristiano Ronaldo și-a schimbat atitudinea față de Real Madrid în ultimele luni. A existat o apropiere cu președintele și cu mulți dintre cei care i-au fost colegi", notează As, dar sursa citată susține că boardul "galacticilor" nu sunt foarte deciși să îl aducă înapoi.
În primul rând, salariul cerut e unul extrem de mare, iar conducerea blanco nu consideră că un fotbalist atât de bătrân (Ronaldo va avea 37 de ani în 2022) mai poate fi util. În plus, la vară e de așteptat ca Mbappe să fie transferat de campioana Spaniei, astfel că problemele din atac ar urma să fie rezolvate.

PSG și Manchester United, celelalte variante pentru CR7

Paris Saint-Germain se află printre cluburile care sunt interesate de Ronaldo, iar directorul sportiv Leonardo nu a exclus posibilitatea ca portughezul să ajungă în capitala Franței.
Totuși, el a adăugat: "Este normal să se discute despre acest lucru, dar din cauza nebuniei de pe piață de acum, nu ni-l putem permite în acest moment".
Chiar și așa, CR7 este feblețea lui Nasser Al-Khelaifi și, mai ales dacă Mbappe va pleca la Real Madrid, mutarea ar putea prinde contur.
O altă variantă pentru portughez este Manchester United, formație care suferă în ofensivă și care a reușit pe ultima sută de metri să ajungă la un acord cu Edinson Cavani. Și în cazul în care va ajunge pe Old Trafford, am discuta de o revenire a fotbalistului care i-a condus pe "diavoli" spre ultimul trofeu Champions League din istorie (2008).
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo