Ronaldo nu e fericit la Torino și va dori o altă provocare peste un an și jumătate, cu toate că oficialii campioanei Italiei luau în calcul să îi facă o nouă ofertă. CR7 a luat această hotărâre din cauza legăturii avute cu gruparea piemoneteză. Tuttosport caracterizează relația "prea puțin romantică", Ronaldo imaginându-și probabil că va avea același statut ca la Real Madrid. Nu s-a întâmplat așa și, deși dă 100% la fiecare meci și e extrem de apreciat, lipsa chimiei îl va face să caute o nouă provocare.

Ronaldo, spre PSG?

Totuși, portughezul nu are de gând să își agațe ghetele în cui, în ciuda faptului că va împlini în februarie 36 de ani.
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
IERI LA 12:06
Conform sursei citate, CR7 vrea să continue la cel mai înalt nivel până la vârsta de 40 de ani. Principala variantă pentru lusitan, după despărțirea de Juventus, va fi transferul la PSG, care probabil până atunci va fi rămas fără Kylian Mbappe. Oficialii parizienilor sunt fani vechi ai lui Ronaldo și nu vor rata oportunitatea de a-l avea sub comandă, în ciuda vârstei.
De notat că Tuttosport punctează că o echipă din China s-a interesat de posibilitatea de a-l aduce din 2022, iar oferta asiaticilor nu se compară din punct de vedere financiar cu ce a avut până acum pe "bătrânul continent". Ronaldo nu a spus un "nu" categoric, dar e puțin probabil să aleagă China. Portughezul vrea neapărat să fixeze noi și noi repere în fotbal, la cel mai înalt nivel. Principalul obiectiv va fi să își extindă cât mai mult avansul față de Messi în privința numărului de goluri marcate în Champions League, acolo unde e deja golgheterul all-time. La PSG probabil că nu va avea șansa să mai câștige Liga Campionilor, mai ales la acea vârstă, dar e de așteptat să aibă o mulțime de oportunități să înscrie până în fazele eliminatorii.
"Nu știu când mă voi retrage, depinde de mulți factori, de motivație, de cum voi fi din punct de vedere fizic. Psihic probabil voi fi tare și îmi voi dori să continuu cât mai mult, dar va trebui să îmi ascult corpul", spunea Ronaldo în Marca, anul trecut.
Până la retragerea totală din fotbal, Ronaldo a anunțat că turneul final al Campionatului Mondial din 2022 va fi ultima sa apariție pentru naționala Portugaliei, alături de care a câștigat titlul european în 2016.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
19/01/2022 LA 11:40