A împlinit 17 ani la finalul lunii octombrie, însă Ansu Fati era deja în acel moment un nume cunoscut pentru fanii Barcelonei și nu numai. Tânărul atacant născut în Guinea-Bissau a strâns deja 9 partide în La Liga în acest sezon!
Primul gol a venit la al 2-lea meci în tricoul Barcelonei, la egalul cu Osasuna din septembrie. A marcat apoi încă o dată în victoria cu 5-2 în fața Valenciei. Era primul său meci ca titular pentru campioana Spaniei

A semnat un nou contract

Liga
Xavi se răscoală: "E o nebunie ce facem!". Barcelona, obligată să joace, deși are 16 absenți
01/01/2022 LA 20:01
Barcelona a anunțat miercuri seară prin vocea președintelui clubului, Josep Maria Bartomeu, că Ansu Fati a semnat un nou contract cu Barcelona valabil până în 2022. Astfel, Barca s-a asigurat că nu îl va putea pierde pe tânărul jucător.
Noua înțelegere a lui Ansu Fati cu Barcelona are o clauză de 170 de milioane de euro iar aceasta va crește la 400 de milioane de euro în momentul în care va semna primul contract de profesionist cu prima echipă, după împlinirea vârstei de 18 ani.
Pentru mine, La Masia este cea mai bună școală din lume. M-au ajutat din prima zi în care am ajuns și sunt recunoscător față de toți cei care lucrează acolo. Din prima zi am învâțat lucruri de la toată lumea. Mi-au oferit sprijin în momentele dificile. Să lucrez în fiecare zi cu cei mai buni este un vis și o recompensă. De acum încolo voi continua să muncesc din greu, mai mult ca niciodată, pentru a primi noi șanse
Premier League
Alex Sandro se transferă în Premier League pentru a lupta la titlu. Preț de "dumping" pentru fundaș
30/12/2021 LA 17:45
Liga
Barcelona - Elche 3-2. Recorduri pentru Ferran Jutgla și Gavi, după un meci incredibil
18/12/2021 LA 19:20