Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona a anunțat al treilea transfer al verii! Cine este fotbalistul care s-a întors pe Camp Nou

Eurosport
DeEurosport

Publicat 02/06/2021 la 13:33 GMT+3

Barcelona a realizat al treilea transfer din această vară. După Sergio Aguero și Eric Garcia, catalanii au anunțat astăzi revenirea lui Emerson Royal, fotbalistul de 22 de ani care fusese cedat la Betis Sevilla.

Emerson Royal, jucătorul lui Betis Sevilla într-un meci cu FC Barcelona

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Bianca Dumitru
În această dimineață, oficialii Barcelonei au anunțat pe pagina de Twitter a clubului revenirea lui Emerson Royal pe Camp Nou. Fotbalistul brazilian este jucătorul catalanilor din 2019, dar după transfer a fost cedat până în vara acestui an la Betis Sevilla.
Barcelona a păstrat opțiunea de achiziționare a fundașului pentru 9 milioane de euro, clauza fiind activată recent. Clubul și-a asigura astfel transferul fotbalistului care este considerat "noul Dani Alves".
Emerson Royal s-a remarcat în sezonul 2020/21 drept unul dintre cei mai buni fundași dreapta din La Liga. În urmă cu câteva săptămâni, după ce a aflat de negocierile dintre Barcelona și Betis pentru revenirea sa pe Camp Nou, brazilianul a declarat că abia așteaptă să joace în tricoul blaugrana.
"Ştiu că şefii Barcelonei au vorbit cu cei de la Betis şi le-au transmis că mă vor înapoi. De la 1 iulie sunt jucătorul Barcelonei şi vreau să-mi duc la capăt contractul semnat. Pentru mine, e un vis să joc la Barcelona, iar acest lucru este o consecinţă a muncii mele, a determinării şi a evoluţiilor pe care le-am avut la Betis", spunea Emerson Royal.

Anunțul transferului lui Wijnaldum, așteptat de fani

După transferurile lui Sergio Aguero, Eric Garcia și Emerson Royal, Barcelona va concretiza în perioada următoare mutarea lui Georginio Wijnaldum. Olandezul este în ultimele săptămâni de contract cu Liverpool și, potrivit presei internaționale, ar fi ajuns deja la un acord verbal cu catalanii, urmând a semna un contract valabil până în 2024.
Mijlocașul a fost dorit de Ronald Koeman încă din vara anului 2020, dar mutarea nu s-a concretizat atunci.
Wijnaldum a adunat 28 de apariții în Premier League în acest sezon, reușind două goluri. În plus, olandezul a jucat în 7 partide din Champions League pentru "cormorani", fiind un jucător important în angrenajul echipei lui Klopp.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo