În ultimele 5 confruntări dintre Barcelona și Betis a fost de fiecare dată festival de goluri: se marcaseră de cel puțin 5 ori/meci. Partida din această seară se anunţa, în consecinţă, extrem de spectaculoasă, chiar dacă Messi a fost odihnit de Koeman. Argentinianul fusese integralist în ultimele 12 meciuri pentru echipa de club şi naţională, astfel că avea nevoie de o mică pauză.
În ciuda absenţei lui, Barcelona a început bine, Dembele deschizând scorul în minutul 22, după o pasă a lui Griezmann. Fostul jucător al lui Dortmund, cumpărat cu peste 100 de milioane de euro are un sezon excelent, arătând că, dacă reuşeşte să nu se accidenteze, poate deveni un jucător world class.
După jumătate de oră de joc, Griezmann a avut şi el ocazia să îşi treacă numele pe tabelă, dar a ratat un penalty. Francezul campion mondial şi-a luat revanşa însă la începutul reprizei secunde, nu înainte ca Sanabria să egaleze în minutele de prelungire ale primei părţi.
Liga
Final de coșmar: Ansu Fati, în lotul Barcelonei după 10 luni
ACUM 10 ORE

Barcelona - Betis 5-2 | Efectul Messi

La pauză a intrat şi Messi, iar impactul lui a fost cel aşteptat: a fost la originea golului lui Griezmann, pentru ca în minutul 61 să înscrie din penalty.
https://twitter.com/ESPNFC/status/1325115599849140226
Messi a înscris al şaselea gol al sezonului. Până acum, decarul catalanilor nu a marcat din acţiune în această stagiune.
În cele din urmă, în final Messi a punctat şi din acţiune, pentru 4-2, după ce Loren redusese din diferenţă în minutul 73. De menţionat că în ultima jumătate de oră formaţia din Sevilla a evoluat în doar 10 jucători, după eliminarea lui Mandi.
Scorul final a fost 5-2, după ce puştiul Pedri, marele pariu al lui Koeman din acest sezon, a marcat din nou.
După 9 etape, Barcelona (care are două restanţe) a urcat pe locul 8, cu 11 puncte. Betis a coborât pe 7, cu un punct mai mult pentru catalani. Pentru gruparea blaugrana urmează, după pauza internaţională, un duel cu Atletico Madrid, prilej pentru întâlnlinrea cu fostul ei mare jucător, Luis Suarez.
https://i.eurosport.com/2020/11/03/2927919.jpg
Liga
Minciuna care a ajuns la urechile lui Xavi. Ce crede că a i-a spus Guardiola lui Laporta despre el
ACUM 11 ORE
Ligue 1
Messi, o dezamăgire la PSG. Total neașteptat: cum arată în acest moment cotele pentru Balonul de Aur
ACUM 12 ORE