Luis Suarez a scris o filă din istoria Barcelonei, în cei 6 ani petrecuţi pe Camp Nou reuşind 147 de goluri şi contribuind decisiv la cucerirea a 4 titluri şi la Liga Campionilor din stagiunea 2014-2015.
În această vară, conducerea clubului a decis să îl vândă, iar acum sud-americanul evoluează cu succes pentru o rivală, Ateltico Madrid. După pauza internaţională, pe 21 noiembrie, Luis Suarez se va afla pentru prima oară după transfer faţă în faţă cu foştii coechipieri. Întrebat de jurnaliştii As cum se va comporta în caz că marchează, atacantul a dezvăluit că nu se va bucura, din respect pentru fani şi foştii colegi.
"Nu aș sărbători din respect pentru colegii mei și pentru un club care mi-a oferit multe. Evident că va fi un meci special, pentru voi înfrunta mulți prieteni, dar sunt la Ateltico şi voi apăra acest tricou cu orice preţ. Vreau să arăt în continuare că sunt un jucător care poate evolua la cel mai înalt nivel", a spus Suarez, într-un interviu pentru cotidianul As.
La Liga
Javier Tebas, președintele La Liga, despre cum ar fi posibilă revenirea lui Messi la Barcelona
ACUM 8 ORE

Luis Suarez, despre relaţia cu Koeman

Boardul Barcelonei a căutat cu orice preţ să îl vândă pe Suarez, chiar dacă cifrele acestuia au fost mereu excelente. Bartomeu, preşedintele care între timp a demisionat de la cârma grupării blaugrana, nu a crezut că un fotbalist care va împlini în curând 34 de ani poate fi o soluţie. În plus, salariul său enorm nu se justifica, astfel că vârful a fost vândut pentru o sumă modică la Ateltico Madrid.
Totuşi, în cele câteva săptămâni pe care le-a petrecut sub comanda lui Koeman, Luis Suarez a avut timp să îşi facă o impresie despre tehnician şi a dat de înţeles că acesta poate să facă o treabă bună în Catalunya.
"Am petrecut trei săptămâni antrenându-mă cu el, e un profesionist. Conducerea m-a trimis să mă antrenez separat și eu am făcut-o, el a înțeles situația mea. Am simţit din partea lui respect şi cred că şi el a simţit că îl respect. S-a comportat extrem de profesionist în raport cu mine, nu am ce să îi reproşez", a mai spus Suarez, nu înainte de a vorbi despre relaţia specială pe care o are în continuare cu Lionel Messi. "Continuăm să vorbim des, dar vorbim despre viață , despre ceea ce se întâmplă zilnic cu noi. Avem o relație bună și nu vorbim doar despre fotbal. Încercăm să ne sprijinim reciproc, atât în plan personal, cât și emoțional", a mai spus uruguayanul.
https://i.eurosport.com/2020/11/03/2927919.jpg
Cupa Mondială FIFA
Xavi a dezvăluit cine l-a impresionat în Qatar! Marele rival amintit și ce a spus despre Messi
IERI LA 17:09
Cupa Mondială FIFA
Sergio Aguero sare în apărarea lui Messi după amenințarea pugilistului Canelo Alvarez
28/11/2022 LA 10:12