Barcelona a confirmat oficial faptul că Luis Suarez va merge la Atletico Madrid după ce cele două cluburi au ajuns la un acord privind starul din Uruguay.

Atletico va plăti Barcelonei șase milioane de euro pentru atacantul care va părăsi Camp Nou după șase sezoane.

Liga
Protest inedit al fanilor Valenciei! Cum au decis să-și arate nemulțumirea față de patronul clubului
ACUM 16 ORE

Suarez a fost foarte aproape să ajungă la Juventus pentru că italienii își doreau un nou atacant însă bianconerii s-au reorientat după ce procesul uruguayanului de a obține cetățenia italiană a durat mai mult decât s-ar fi așteptat. Chiar și așa, Suarez a călătorit la Perugia pentru a susține un examen marcat de controverse.

Luis Suarez la Atletico Madrid

În schimb, Suarez va merge la Atletico Madrid după șase ani petrecuți la Barcelona în care a câștigat 13 trofee și a devenit al treilea cel mai bun marcator din istoria clubului, fiind depășit doar de Cesar și Lionel Messi.

”Atletico Madrid și FC Barcelona au ajuns la un acord pentru transferul lui Luis Suarez. Clubul din Madrid va plăti Barcelonei 6 milioane de euro. FC Barcelona dorește să-și exprime public gratitudinea față de Luis Suarez pentru devotamentul și dedicarea sa și îi dorește numai bine în viitor”, se arată în comunicatul catalanilor.

Suarez a ajuns la Barcelona în 2014 după ce a devenit unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume la Liverpool, cu care a fost foarte aproape să cucerească titlul în Anglia. Pe Camp Nou, Suarez a marcat 198 de goluri în 283 de meciuri și a fost Gheata de Aur a Europei în sezonul 2015/2016 cu 59 de goluri marcate.

Liga
Problemele financiare de la Barcelona creează noi tensiuni între jucători și conducere
19/10/2020 LA 13:52
Liga
Clasament inedit în La Liga după șase etape! Lider surpriză și start de sezon dificil pentru granzi
19/10/2020 LA 07:22