RAC1 a dezvăluit luni seară o informație care nu a părăsit niciodată clubul catalan. În martie, când pandemia de coronavirus a izbucnit, toți jucătorii și membrii staffului tehnic și administrativ au fost testați. Cinci fotbaliști au ieșit pozitivi după analize, precum și doi dintre colaboratorii lui Quique Setien. Toți au fost asimptomatici, astfel că nu a fost nevoie de spitalizarea vreunuia.
Acum, toți jucătorii au revenit la antrenamente și, deși a existat o oarecare îngrijorare cu privire la faptul că odată cu reluarea ședințelor de pregătire, acești fotbaliști ar putea fi mai sensibili la posibile accidentări, lucrurile se desfășoară absolut normal.

Barcelona, la turație maximă înainte de reluarea La Liga

Liga
Xavi vrea la Barcelona doi atacanți din Premier League! Pe cine a pus ochii antrenorul
ACUM 7 ORE
În infirmeria Monchu, se află în acest moment un singur jucător. Umtiti a fost ușor accidentat la primul antrenament, dar luni a revenit la pregătirea normală. Ansu Fati a acuzat și el mici dureri și a avut un program separat, ca măsură de precauție.
În Spania, nu s-a înregistrat vreun deces cauzat de COVID-19 în ultimele 24 de ore, timp în care au fost raportate doar 71 de cazuri la nivelul întregii țări. Din italia, un reputat medic anunță faptul că "focarul de coronavirus nu mai există", astfel că unii se gândesc că măsurile de distanțare socială nu își mai au rostul. Este cazul președintelui lui Las Palmas, Miguel Angel Ramirez, care a anunțat că face toate demersurile ca partida de săptămâna viitoare, cu Girona, să se desfășoare cu spectatori în tribune.
La Liga revine săptămâna viitoare, primul meci, derbyul Sevilla-Betis, urmând a avea loc pe 11 iunie. Barcelona, care are două puncte avans față de marea rivală, Real Madrid, urmează să joace cu Mallorca (deplasare) și Legandes (acasă) în primele două runde de după pandemie. Catalanii sunt implicați și în Champions League, acolo unde au de disputat partida retur cu Napoli, din optimile competiției. În tur, pe San Paolo, la finalul lui februarie, scorul a fost egal, 1-1.
Liga
Xavi taie în carne vie la Barcelona! Antrenorul a decis plecarea altor doi oameni din cadrul echipei
ACUM 15 ORE
Liga
Primul refuz pentru Xavi la Barcelona! Ce fotbalist preferă să fie rezervă decât să joace pe CampNou
24/11/2021 LA 17:13