Spania nu a înregistrat vreun deces cauzat de COVID-19 în ultimele 24 de ore, timp în care au fost raportate doar 71 de cazuri la nivelul întregii țări. Din italia, un reputat medic anunță faptul că "focarul de coronavirus nu mai există", astfel că unii se gândesc că măsurile de distanțare socială nu își mai au rostul.

Las Palmas vrea spectatori în tribune

Este cazul președintelului lui Las Palmas, care a explicat faptul că în Insulele Canare, odată ce Spania intră în așa-numita fază 3, puterile devin exclusive ale guvernului autonom. În acest context, se studiază posibilitatea ca Las Palmas-Girona, programat săptămâna viitoare, pe 13 iunie, să se dispute cu fani în tribună.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
"Până acum, deciziile țineau exclusiv de guvernul central. Odată cu intrarea în faza 3, comunitățile autonome sunt cele care vor avea competențe în hotărâri de acest gen", a declarat Ramirez la Radio Marca.
El a precizat că planul său nu înseamnă automat că în mod cert partida cu Girona se va disputa cu spectatori în tribune, deoarece nu dorește "confruntări cu Liga, nici cu CSD, nici cu Federația din Spania. Nu spun că pe 13 iunie se va juca având fani în tribune, spun doar că lucrăm pentru asta".
Sprijinul publicului ar fi extrem de important pentru Las Palmas, care e în pericol să retrogradeze în Liga a 3-a spaniolă. Înainte de întreruperea campionatului, formația din Insulele Canare ocupa locul 15, acând doar 3 puncte avans față de prima echipă de "sub linie".
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59