Fotbal
Liga

Conflictul Messi-Sarabia a fost doar începutul. Ce s-a întâmplat în vestiar și anunțul lui Setien

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Messi și Setien

Credit imagine: Imago

DeCristian Mihala
29/06/2020 la 10:45 | Actualizat 29/06/2020 la 10:48

Conflictul dintre Lionel Messi și Eder Sarabia, din timpul partidei Celta Vigo - Barcelona 2-2, a fost doar începutul. Mundo Deportivo notează că în vestiar, după partidă, jucătorii i-au reproșat dur lui Quique Setien anumite decizii tactice.

Barcelonei îi scapă titlul printre degete, iar pe Balaidos, cu Celta Vigo, spiritele s-au agitat. Catalanii au condus cu 1-0 și 2-1, dar au fost egalați pe final, lucru care a dus la tensiuni foarte mari. La final, Luis Suarez l-a înțepat pe tehnician, cu o replică acidă: "Întrebați-l pe antrenor de ce nu câștigăm în deplasare".

Fotbal

Mesajul superb al lui Cristiano Ronaldo, la 4 ani de când Portugalia câștiga Campionatul European

ACUM O ZI

Azi, toată presa din Spania a adus în discuție relația Lionel Messi - Eder Sarabia, asistentul lui Setien fiind ignorat complet de decarul Barcelonei. La o pauză de hidratare, secundul tehnicianului catalanilor a încercat să îi spună lui Messi ceva, dar acesta nici măcar nu a îndreptat capul în direcția lui.

Ruptură în vestiarul de la Barcelona între jucători și stafful tehnic

Ruptura dintre vestiar și Quique Setien e evidentă, iar Mundo Deportivo a dezvăluit ce s-a întâmplat în vestiarul de pe Balaidos, după confruntarea de sâmbătă.

"Au existat momente de tensiune între unii jucători și Quique Setien, căruia i s-au reproșat anumite decizii tactice în timpul meciului. Jucătorii îl văd pe antrenor principalul vinovat pentru faptul că Barcelona nu s-a impus. În vestiar există câțiva jucători dezamăgiți de Setién și care nu au uitat cum a fost înlăturat Ernesto Valverde, un tehnician simpatizat de un grup important din vestiar", notează sursa citată.

Interesant e că Setien a ținut în urmă cu puține minute o conferință de presă, în care a fost întrebat, așa cum era de așteptat, despre conflictul Messi - Sarabia. Tehnicianul Barcelonei a explicat că uneori apar și astfel de momente, în viața unei echipe, însă asta nu înseamnă că din punct de vedere al comunicării clubul catalan are de suferit.

Există întotdeauna controverse, întrucât în ​​viață fiecare are propriul mod de a vedea lucrurile. Uneori există diferențe de opinie. Nici eu nu am fost un jucător cuminte la vremea mea, fiecare are propria viziune despre ceea ce trebuie să se întâmple. Ceea ce trebuie să facem noi este să îi convingem pe toți că binele comun trebuie apărat. Există o comunicare bună între noi și jucători, aceste probleme mai apar, dar nu le dau importanță | Quique Setien

Barcelona are două puncte de recuperat față de marea rivală, Real Madrid, cu 6 etape rămase de disputat din La Liga. Pentru catalani, săptămâna asta poate fi decisivă, în condițiile în care marți seară, pe Camp Nou, sosește Diego Simeone și Atletico Madrid. Dacă nu vor învinge, Messi&Co își pot lua adio de la campionat în această stagiune.

Fotbal

De Rossi, discurs dur: "Cum să spui despre Messi așa ceva?"

09/07/2020 LA 08:55
Liga

Reacția lui Quique Setien când a fost întrebat despre contractul lui Lionel Messi

04/07/2020 LA 11:21
Subiecte asemănătoare
FotbalLigaFC BarcelonaLionel Messi
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol